JEG KOMMER MED BOK!!!

Jeg skjelver på hendene og jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal plassere ordene på denne hvite bakgrunnen. Det føles så stort det jeg nå skal si, så det gjør det litt vanskelig å finne de rette ordene.

Januar har vært en spesielt hektisk måned for meg. Jeg har 50 prosent permisjon som jeg prioriterer sammen med den dyrbare datteren min, og de resterende 50 prosentene fordeler jeg på arbeidsoppgavene mine. Så grunnen til at jeg har publisert litt ferre blogginnlegg de siste ukene er rett og slett fordi:

JEG SKRIVER BOK!! 

Oh, shitt. Der fikk jeg ropt det ut!

Jeg er virkelig stolt, men mest av alt utrolig takknemlig. For denne boken jeg nå er i ferd med å lage, den hadde jeg ikke hatt mulighet til å skrive om det ikke var for at jeg har verdens mest fantastiske lesergruppe som så mange ganger har utfordret meg til å hoppe i det og lage:

EN SYBOK!! og Vilde viser fram en smakebit på jentemodellene

Nå er det en virkelighet, og jeg er så glad for at jeg har fått denne muligheten. Konseptet jeg har til syboken egner seg bare i bokform, og det er et konsept jeg er utrolig stolt over fordi jeg selv mener det er helt genialt.

Syboka er ment til deg som skal sy til en gutt eller jente mellom 0 og 6 år, og jeg kan love at med min detaljerte veiledning, er dette en sybok rettet til nybegynneren, men som også den erfarne kommer til å nyte godt av.


Laseringen er til høsten, så frem til da trenger jeg alle de heiarop jeg kan få, for dette er ikke bare gøy, men også ganske skummelt! :O

Sleng igjen en tommel opp da (om dette var en positiv nyhet for deg, vel og merke) ! 😀


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

80 kommentarer

Siste innlegg