Hverdagssminken 300 dager i året

Reklame | Avène

Hvor lang tid bruker du på morgenstellet?

Hvis det tar meg 15 minutter å legge hverdagssminken, er det til sammen 4500 minutter i året, som betyr hele 75 timer i året. Hva hvis jeg klarer å bruke bare 10 minutter hver dag, da er det 25 timer mindre med sminke i året.

Hvor vil du? tenker du kanskje. Si det, det var egentlig bare en tanke som poppet opp i hodet mitt da jeg denne morgen sto og la hverdagssminken.  Jeg skrev: hverdagssminken 300 dager i året, ikke 365, eller 366 dager som det faktisk er i år. Det er tross alt ikke hver dag jeg sminker meg, men stort sett gjør jeg det. Og stort sett vil jeg at det skal ta så kort tid som mulig, og enda jeg faktisk bruker en del produkter, vil jeg at resultatet skal se naturlig ut.

Med ti minutters mellomrom:

Ti minutter og noen gode produkter er det jeg trenger for å gå igjennom resten av dagen med en god følelse.

Eau Thermale Avène har en populær hudpleieserie som heter Hydrance, og som navnet tilsier er dette en hudpleieserie som tilfører huden mye fukt, en serie som er helt fantastisk nå på vinteren, men også veldig god om sommeren når det er solen som tørker ut huden.

Nå utvider de serien med å lansere årets største nyhet. Nemlig den nye ansiktskremen Hydrance Aqua-Gel, en krem som gir et skikkelig fuktboost, og er en dagkrem, en nattkrem og en øyekrem i ett.

Jeg har brukt hudpleieproduktene til Avène en stund nå, og jeg har derfor plukket ut tre store favoritter som har blitt en del av min 10 minutters hverdagssminke.

Produktene er disse tre:

NYHET ansiktskremen Hydrance Aqua-Gel
Denne ansiktskrem/gelen er utrolig lett, lukter så rent og frisk som alt fra Avène, og trekker inn i huden med en gang uten å etterlate en oljete overflate. Jeg liker også spesielt godt at den kan brukes morgen som kveld, og også rundt øyne – det sparer meg for tid og produkter. Kremen fukter, beskytter for forurensningspartikler som vi utsettes for hver dag og detoxer hele ansiktet i ett trinn.

Cold Cream – lip butter
Jeg er helt avhenging av å ha noe på leppene, og tar det alltid på som en del av sminkerutinen. Siden jeg ikke liker å ha noe farge på leppene til hverdagssminken, er denne helt perfekt, og utrolig god.

NYHET Hydrance BB krem med solfaktor 30 
OK, STOPP OPP! Denne saken her!! Om det er en ting jeg ikke vil være for uten i sminkeveska er det denne. Denne BB kremen som passer til de fleste hudtoner jevner huden så utrolig godt samtidig som den gir et veldig fint og naturlig resultat – se før og etterbildene over her ↑ Glem foundation og linjer som som blir tre ganger så synlig etter du har smilt noen ganger. Det at denne kremen i tillegg har solfaktor 30 er lykke til min hud, alle sin sin hud. For ikke å glemme at denne også beskytter forurensningspartikler.
Jeg vet jo solen er fiende nummer to (ved siden av aldring) mot rynker, men selv sliter jeg også med mye pigmentflekker i ansiktet etter to graviditeter. Så det at det er solfaktor i produktene jeg bruker er jeg veldig opptatt av at det skal være.

Produkter fra Avène finner du kun på apotek 

Her kommer min rutine på hverdagssminken som tar ganske nøyaktig ti minutter hver morgen

8 kommentarer

Siste innlegg