Høsten er her – tøfler og store kåper

Reklame | Ellos

Jeg føler at jeg hver høst blir litt nedstemt når jeg ser at kveldene blir kortere og gradestokken kryper ned til 10.. Som den frossenpinnen jeg er liker jeg kulde dårlig! Men på den andre siden elsker jeg å fyre i peisen, tenne stearinlys i mørket, og ikke minst handle fra høstmoten!! Det er uten tvil om høsten jeg synes de fineste klærne kommer i butikk.

Rabattkode hos Ellos

Jeg har benyttet meg av rabattkoden min inne hos Ellos, det kan du også gjøre.  Koden er: 435496 og den gir deg 33% rabatt på dyreste vare, eller 5% ekstra om varen allerede er nedsatt. Dette kommer veldig godt med om du som meg trenger en ny høstkåpe, eller kanskje noen nye sko for sesongen.

// annonslink // Grå kåpe // skjerf //

Jeg synes det vanskeligste når jeg er å kikker på klær inne hos Ellos er å klare å velge ut bare noe! De har alt for mye fint! Derfor endte jeg opp med to høstkåper i år, og forsvarer det for meg selv ved at den grå er en tynnere kåpe laget av acryl- og ullblanding, perfekt nå som det ikke er minusgrader enda. Mens den hvite kåpa er tykk, og gir en følese av å kle på seg en varm myk bamse. Noe så deilig!!

// Hvit kåpe //

Tøffelsesongen er i gang

Mulig du tenker at det er litt tidlig enda, men det er som med bikinier, de kommer i butikkene litt før sesong, og er søren med ikke til å finne når du trenger det. Så hvis du har behov for nye tøfler i år, så er det nå du burde kjøpe de. Ellos har et stort utvalg av tøfler, så sjekk gjerne ut alle sammen.

// Se hele utvalget av tøfler // tøflene mine finner du her //

Jeg har også kjøpt meg et nytt kosedress sett, for i sannhetens time er det kun det jeg går i her hjemme.

// kosedressen //

Til slutt skal jeg vise dere denne buksa jeg kjøpte. Det er en skikkelig myk bukse som har et stoff som ligner på semska skinn, bare at det er så mykt og med mye stretch i. Jeg kjøpte lik bukse i våres i beige, og likte den så godt at jeg måtte ha den i sort også.
Det skal også sies at jeg har fornyet garderoben til mannen, og jeg tror det beste med Ellos må være at klærne alltid passer perfekt og er som de fremstiller på bildene. Dette er jeg sikker på at skyldes at de faktisk blir vist fram på modeller og ikke bare i stillbilder.

// bukse i imitert semska skinn //

Rabattkoden er altså: 435496 om du vil få med litt ekstra prosenter på kjøpet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg