Hageinspirasjon

Reklame | Homeroom

Endelig!! Det har sluttet å regne, og noe nytt til hagen har flyttet inn.

Jeg har rabattkode hos Homeroom: MAJ20STINE som gir 20% på drøssevis av varer!
Koden gjelder ikke på salgsvarer, eller merkevarene: Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines)

I år er vårt store prosjekt, HAGE! Vi skal i gang med mange spennende prosjekter de kommende ukene. Jeg gleder meg skikkelig til å legge ned masse tid og hardt arbeid, med skitt og møkk under neglene. Premien i enden er å fylle på med hagemøbler og nydelig planter, og det er ingenting som slår følelsen av det!

I flere uker nå har jeg saumfart nettet etter hageinspirasjon, og nå som godværet har kommet til østlandet klør det mer enn noen gang etter å få kommet i gang.

Et av stedene jeg har vært inne og funnet en hel masse inspirasjon til vår nye hage er på Homeroom.no. Fy søren så mye fint! Både til huset og hagen. Jeg må virkelig holde meg i tøylene for ikke å gå bananas på hagemøbelfronten før vi faktisk har et sted å plassere møblene.

Jeg endte allikevel med å legge noen varer i handlekurven; en hengekøye, to puter og det bløteste fineste teppe jeg har sett!

annonselenker: / dobbel hengekøye / pledd / puter /

Med rabattkoden: MAJ21STINE, rabattkoden gir 20% avslag på en mengde varer inne hos Homeroom. Koden er gyldig til 2. juni. 0 +åpæ@

Altså! Bare SE på denne doble hengekøyen! Hengekøye er en favoritt her i hus, både for stor og liten, men dette er første gang vi har en dobbel en. Noe bedre løsning kan vi ikke få!

Teppe i hengekøyen er en blanding av ull og kashmir! Et skikkelig luksuspledd, som egentlig bor i sofaen, men som er det teppe alle tar meg seg, om det til sengen, eller ut i hengekøyen. Det er så mykt, og sååå lekkert!


Jeg gleder meg utrolig mye til vi skal innrede hagen. Her er noe av det jeg sikler på inne hos Homeroom.

3 meter stor parasoll til hagen i en nydelig beige tone. Det liker jeg!

Her er teppet som jeg har kjøpt! Det så lekkert!

Drømmer om slike stoler 

Disse store dekorlampene her, er definitivt noe jeg sparer til! LEKRE!

Disse digget jeg! Store madrasser som er rullet sammen og kan brukes på ulik måte! Noe som enkelt, men genialt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg