Favorittene i høsten

Reklame | Ellos

* H Ø S T *

Høsten er helt fantastisk magisk, og turen til Belgia sist helg fikk meg virkelig til å verdsette den. Da vi kom til Belgia og hodet kunne ta noen dager fri fra jobb, hus og klesvask så var det som om fargene rundt meg helt plutselig bare poppet fram foran øynene mine og ble sterkere enn noen gang!  – så utrolig vakkert!

Ellos Fashion

Denne høsten har jeg også fått den store æren av å jobbe med Ellos. Noe som betyr at jeg hver måned kan dele min rabattkode som gir 30% rabatt på det dyreste plagget. En kode jeg selv får bruk for hver måned, ettersom det alltid er en i huset som trenger nytt av noe.

Rabattkoden: 403455 gir 30% avslag på dyreste vare, gjeler alle ordinære varer utenom møbler. 
Koden er gyldig til 31/10

Det jeg liker aller best med Ellos, er at jeg finner alt jeg trenger der, om det er til barna, meg, mannen eller noe nytt til huset. De har så sinnsykt mye fint, og hvis du ikke var klar over det så er det slik at Ellos fører mange veldig kjente varemerker, i tillegg til at de har sin helt egen kolleksjon der merket er “Ellos”.

Selv har jeg blitt mer og mer glad i Ellos merket og huker ofte av kun det merket når jeg skal se etter noe nytt. Grunnen til det er at prisene er veldig fornuftige, samtidig som jeg synes kvaliteten og plaggene er like bra og fine som hos de litt dyrere merkene.

– Den mørke blå kåpen HER – er en kåpe av merke Ellos, og jeg synes den er utrolig fin. Den er veldig myk også, samtidig som er den god og varm. Kåpen finnes også i mørk grønn og sort

– Skjerfet jeg bor i, har jeg fått til jul ett år, så det er ikke å finne nå, men Ellos har flere fine skjerf å by på HER 

– Jeans fra Levis HER, har jeg også kjøpt på Ellos, og det er min favoritt jeans. Den er høy på livet, smal i beina og har stretch i stoffet.


– Den beige kåpen HER, bruker jeg også veldig mye. Det er også av merket Ellos, den er litt fastere i modellen en den blå, så den faller utrolig fint selv om den er åpen og ikke har knytt beltet i midjen. Kåpen finnes også i sort

– Skoene HER, er fantastisk gode å gå i. I Belgia trasket jeg rundt i de i to hele døgn, og selv om man så klart blir trøtt i beina av å tråkke på brostein en hel dag, så hadde jeg verken gnagsår eller vondt i beina til tross for at jeg bare hadde gått i skoene en uke før vi dro på tur.


Strikka genseren jeg har på meg så mye at det er litt flaut. Denne genseren er min absolutte favoritt, jeg har den på så ofte at jeg mange ganger tenker at det må virke som jeg ikke har annet å ha på meg. Det er bare det at den er så sykt god, stor og varm. Jeg har kjøpt den i størrelse 38/40 enda jeg er en 36. Men når jeg først kjøper store gensere, så vil jeg at de skal være store også.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg