Et stylet gjestetoalett

Reklame | Grohe

Er det rart å bli helt på ekte forelsket i et toalettrom?

Jeg virkelig digger dette rommet, som faktisk ligger i sentrum av huset. Et lite toalett, som gir meg ro i sjela.
Vi er en familien på fem, som aldri klarer å holde et bad ryddig til en hver tid. Klærne ligger strødd, vasken er fylt med stikker og spenner, på gulvet ligger en bleie og noen håndklær ligger slengt.. Dette er bare ikke mulig for familien klums å ha det strøkent til en hver tid. Men dette lille toalettrommet, der er det faktisk ikke mulig å rote noe mer enn at det kanskje havner en tom toalettrull på gulvet.

Så det er vel derfor det kalles et gjestetoalett, for rommet er faktisk alltid velkomment for gjester.

I dag skal jeg fortelle dere litt om valget vårt av baderomsinventar. På de tre badene våre, eller la meg rette det til: vaskerommet, gjestetoalettet og hovedbadet, så har vi valgt Grohe på alt. Jeg fant min elsk på flere av produktene deres, og når jeg da skulle bestille alt nytt, var det veldig deilig å kunne forholde seg kun til Grohe og den profesjonaliteten de har.

Kranen/blandebatteri på gjestetoalettet synes jeg er den vakreste kranen jeg kunne hatt til dette rommet. Møblet vasken er plassert på har jeg laget, og jeg var derfor på utkikk etter en kran som var litt rustikk i utseende. Denne høye Atrio kranen i børstet grafitt traff blink. Den har temperaturbegrenser, slik at ungene ikke skolder hendene, kranen er svingbar, og det var viktig for meg at varmen styres fra kun en kran og ikke to.

Med et åpent servantmøbel måtte en ekstra detalj på plass – en matchende vannlås til kranen. Alt ligger tross alt i detaljene.

På gjestetoalettet og vaskerommet har vi også en standar vegghengt do fra Grohe. Dette er et toalett som har en fin pris, og jeg må berømme toalettet for en ting: spylefunksjonen. Dette toalettet spyler vannet i en spiral, og erfaringen vi har gjort oss med denne funksjonen er at dette toalettet blir så godt som alltid rent etter skylling.

På vaskerommet går de samme fargene igjen, som på gjestetoalettet, så her har jeg valgt en kran som minner om kranen på doen, men som har dette helt geniale uttrekkbare dusjhodet som har to strålemønster – tradisjonell stråle og en kraftig jetstråle.

Det er ikke lenge igjen til jeg nå kan vise dere hovedbadet i sin helhet, det gleder jeg meg veldig til, så ønsker du å følge med, er det bare å følge meg på Instagram @stineskoli 


 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg