En drøm

Dette er Petter Sprett, han er en av våre seks nydelige kaniner. Den minste i gjengen og den eneste helt brune. Han kom til verden for over 2 år siden, født hos oss, men på langt nær planlagt. Heldigvis hadde vi plass til han og de to søsknene hans som også vokste opp etter en tøff start på livet med en kaninmor som ikke ville ha noe med kullet sitt å gjøre.

Visste du forresten at det er en myte at kaniner ikke kan leve sammen fordi de bare vil sloss? 
Petter Sprett bor sammen med 5 andre kaniner, i alt har vi 4 hannkaniner og 2 hunnkaniner, alle bor de i den samme innhegningen. Det at denne kombinasjonen kan bo sammen i skjønn harmoni skyldes at de alle sammen er sterilisert. Hannene trenger ikke sloss om damene når kjønnsdriften er borte og det samme gjelder hunnene. Faktisk er kaniner svært sosiale dyr, og de trives best i selskap med en venn av egen art.

Gjengen på seks er det ikke så mye vi ser til nå som minusgradene har krøpet langt under 10tallet, det er alt for kaldt for de små, så da holder de seg innendørs under varmelampen de har i huset sitt. Men så fort de hører fortrinnene våre nærme seg, popper 1, 2, 3, 4, 5 og 6 kaniner ut at huset og hopper en gledesrunde i påvente av maten som er like rundt hjørnet.

Da jeg var barn hadde jeg en drøm som var større enn noen annen. Jeg drømte om å bo på gård med mange kjæledyr rundt meg. I dag er den drømmen en sannhet.

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg