Elsk på Ellos badetøy

Reklame | Ellos

Jeg innser at lageret jeg har spart opp på badetøy fronten begynner å bli ganske så stort, men Ellos har så vanvittig mye fint. Så jeg sliter med å begrense meg når jeg er inne å handler. Samtidig bruker jeg alt, og jeg liker å ha badetøy til ulike settinger. Er jeg på en badeplass der jeg vet at det blir mer lek med ungene enn avslapping, liker jeg veldig godt å ha en badedrakt jeg kan hoppe og stupe med uten å måtte samle sammen bikinidelene som har en tendens til å forsvinne alle veier.

Rabattkoden er: 415448

→ Den gir 33% rabatt på den dyreste varen på ordinær pris, eller 5% ekstra rabatt på allerede nedsatte varer. Koden er gyldig fram til 31.07. 

Jeg bruker alltid min egen rabattkode når jeg handler, og elsker at rabatten til Ellos faktisk virker på dyreste vare, synes så ofte rabattkoden har en tendens til å legge seg på de ekstra sokkene jeg tok med til 29 kroner.

Jeg har to badedrakt favoritter. Den ene er denne ↑  leopard badedrakten. Den andre favoritten er denne ↓ sorte badedrakten. Den sorte er en todelt badedrakt, noe som er helt genialt, fordi den da fungerer som en badedrakt når den er nede, og så kan den enten dras opp, eller skiftes med en bikinioverdel når jeg soler meg.


To perfekte bikinier

Denne sorte↑ bikinien med knyting i nakken er min største favoritt om dagen, den sitter så godt, og er veldig fin. Jeg har flere bikiniunderdeler i sort, en høy, en lav, en middels, og på den måten kan jeg tilpasse bikinien etter dagshumøret.

Den røde bikinien ↓ er en skikkelig god bikini, høy på livet, og med en sportsaktig bh. Perfekt på bading og lek


Strandkjolene

Jeg har to strandkjoler også, som begge er fra Ellos. Jeg må ha noe å slenge på meg på strandagene som det ikke gjør noe at får saltvann og solkrem på seg.

Denne sebra ↑ strandtunikaer er super myk, løs og perfekt til sitt formål

Denne sorte ↓ strandkjolen fungerer som en morgenkåpe og er så lekker!

Hvis du ikke har sjekket utvalget av badtøy hos Ellos, så gjøre det nå. Tror ikke jeg har sett noen andre ha et så godt utvalg, og til alle type kropper!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg