Beskytt like mye som du elsker 

Reklame | Avène Solbeskyttelse

Mine fine lesere –
Jeg vil tipse dere om at det akkurat nå er 30 % avslag på alle Avène Solbeskyttelse-produkter hos Vitus Apotek! 

Protect as much as you love – Beskytt like mye som du elsker

Det er et så vakker sitat, og det første som slår meg med den linjen er amming. Jeg husker da jeg bet tenna sammen mens tårene presset på da ammingen skulle etableres og alt bare var helt forferdelig smertefullt, allikevel  la jeg henne til, time etter time, det skulle gå – for ingenting slår beskyttelsen en kombinasjon av morsmelk og mor sin nærhet gir.
Nå 10 måneder senere gruer meg til den dagen det er slutt, til lille gull er blitt for stor for ammestund. Det blir stadig færre av disse øyeblikkene, spesielt på dagtid, så ekstra viktige har disse små avbrekkene blitt.

Enda så rart jeg syntes det var med amming før jeg selv fikk barn, så har jeg blitt hun som forguder det. Jeg skjønner at det er noen hormoner som tøyser det ekstra mye til, men jeg er så dypt imponert over hvilke helt fantastiske egenskaper morsmelken har, stum av begeistring over hvor godt morsmelken beskytter nettopp mitt barn.

Sitatet: Protect as much as you love – kunne handlet om amming eller flaskemating av et spedbarn, men opprinnelig er det sitatet til Avène Solbeskyttelse, og handler rett og slett om viktigheten med å beskytte like mye som du elsker, om det er barna dine eller din egen, like viktige, hud fra solbrenning. Avène har også formuleringer som tar hensyn til havmiljøet slik at det også tas vare på. 

Fakta: Visste du at Avène solbeskyttelse har vært nummer 1 på apotekene i Europa, de siste 10 årene? 

Slike fakta setter i alle fall jeg stor pris på, for det er ikke lett å manøvrere seg i den verden av produkter som finnes, og når det kommer til solbeskyttelse til barna så er jeg ekstra nøye på hvilke produkter jeg velger.

I år måtte hele solkrembesetningen inn i hus allerede i april – det må være ny rekord, har det noen gang vært en så varm aprilmåned?! Siden jeg satser på reprise av sommeren 2018 (denne gangen uten å gå høygravid under første halvdel), har jeg gått all inn for Avène Solbeskyttelse til store og små!

NÅ 30 % avslag på alle Avène Solbeskyttelse-produkter hos Vitus Apotek! 

Solbeskyttelse bør nå inn i alles hjem, og nå kan du være lur og bestille det du trenger til en veldig god pris. Bestiller du nemlig to eller flere produkter fra Avène solbeskytter på Vitus Apotek i dag får du 30 % avslag på kjøpet 😎🤩
Sprayflaskene er nok mine absolutt favoritter – for de gjør smøringen så enkel – seksåringene har Avène Sun solspray barn SPF 50+ i barnehagen.
Jeg er også helt avhengig av Avène Sun ansikt SPF 50+ som jeg bruker hver morgen før sminken og Avène Sun solstift som er jeg bruker på leppene, nesa, og pigmentflekkene mine.

Jeg har blitt veldig flink til å passe på huden, men det har ikke alltid vært slik …

Egen tragedie

.. Det plager meg virkelig at jeg ikke har vært like nøye med min egen hud som ungenes hud. Jeg har i alle år vært alt for sløv med å beskytte huden for sol, og på det verste i ungdomsårene kunne jeg smøre meg med matolje i stedet for solbeskytter – alt for litt ekstra brunfarge! 😫 Det har jo så klart resultert i at jeg har skadet huden min flere ganger med solforbrenning og i dag trenger jeg så vidt å se på solen før store pigmentflekker melder seg synlig. Med tanke på hvor mye slitasje solen også gir huden, fatter jeg ikke hva jeg tenke med. Det føltes vel ut som en evighet til jeg skulle fylle 30 år, men i dag som det bare er to år til, er  rynker ikke akkurat blitt noe mer velkommen enn for ti år siden.

Det er bedre med en hvit solkrembart enn en brun pigmentbart !

/ Klar for reprise av sommeren 2018!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg