DIY Enestående og unike gavelapper

Reklame | BiC Kids

Det er første søndag i advent og tid for luke 2 i Den Kreative Adventskalenderen
En stor takk til  BiC Kids som sponser dagens luke i Den Kreative Julekalenderen. Innlegget inneholder reklame for deres fantastiske fargeprodukter og deres fabelaktige hjemmeside , som du kan gå inn på å skrive ut gratis fargeleggingsark og andre spennende oppgaveark som barna kan kose seg med nå i førjulstiden.

I dag har jeg lyst til å dele et kreativt prosjekt med deg, som ikke krever verken dyktighet eller spesielt mye tålmodighet, og nettopp derfor passer dagens kreativitet selv for de aller minste barna.
Det er ikke mer avansert enn gavelapper, men er det noe det går mye av i førjulstiden så er det nettopp gavelapper. Og siden mange barn synes det er gøy å leke med sterke fine farger, så hvorfor ikke kombinere en tegneøkt med å lage svært nyttige til- og fralapper?

Langt mer personlig og koselige med hjemmelagde gavelapper

Det å inkludere barna i juleverkstedet er en utrolig fin ting å gjøre, men det finnes en grense for hvor mange dorullnisser et hvert hjem kan ha. Med det mener jeg at det er mange kreative prosjekter som krever litt større barn om de skal inkluderes, det gjerne på grunn av varme limpistoler og at det kreves god finmotorikk. Derfor tenker jeg at det er like viktig å finne på noe som alle mestrer, om det er lillebror på 2 eller storesøster på 10 år.

Gavelapper vil garantert falle i smak, både fordi det er gøy og enkelt og lage, men også fordi hjemmelagde gavelapper er utrolig mye koseligere å få enn de kjøpte.

To enkle tips til å lage fine gavelapper (se video)

1. La barna få fri fantasi til å tegne og farge det de vil
2. Bruk klipp og lim varianten for skape lekre kort uten å være proff meg fargeblyanten


BiC Kids fargeprodukter får du blant annet kjøpt på Europris, Sparkjør, Ark og Nota Bene. I Innlegget bruker vi fargeblyantene EVOLUTION som er super solide fargeblyanter med sterke og klare farger. Vi brukes også tusjene KID COULEUR som er helt fantastiske fordi blekket er så utrolig lett å vaske av fra hud og tekstiler.

På hjemmesiden til BiC Kids kan du skrive ut gratis aktivitetsark og få en masse inspirasjon innen tegning, form og farge med barna

2 kommentarer
  1. Hei 😀

   Jeg kjøpte en oppskrift på forkleet ditt i dag tidlig. Når sender du det?

   Takk for mange fine tips 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg