Sjeldent så flau som akkurat nå

Jeg har trykket backspace et titalls ganger nå. Såpass flau over det jeg nå skal skrive at jeg liksom ikke helt finner ordene.. 

Jeg mottok pressemeldingen fra VIXEN Influencer Awards i dag, og jeg skal være helt ærlig. Innerst inne var det som om en liten flamme i meg tente. Tenk å vinne en pris for alle timene jeg har tilbrakt bak denne skjermen. I samme sekund slo den litt mer skamfulle tanken over meg: jeg kan jo ikke be folk om å stemme på meg! 

Jeg tror kanskje jeg er den eneste i blogguniverset som ikke har deltatt på VIXEN, verken som nominert eller gjest. Det har på en måte aldri blitt slik, jeg har vært litt for flau over det. Flau fordi jeg ikke har følt at bloggen min har truffet helt de kategoriene det deles ut priser i, men mest fordi jeg kjenner at jeg omtrent renner bort av flauhet over å be noen stemme på meg.

Jeg har aldri følt meg som en blogger. Jeg skriver blogg fordi dette er min lidenskap. Jeg deler av meg selv fordi det gir meg styrke tilbake i form av inspirasjon og mestring. Jeg er kreativ fordi dere lar meg være det, og fordi deres tilbakemelding løfter meg til å utforske nye kreative ideer. Jeg hadde ikke vært den jeg er i dag, fått til det jeg gjør i dag, om det ikke var for dere som leser det jeg skriver og dere som heier meg fram. 

Uten leserne mine ville jeg ikke hatt noen å dele ord, følelser, kreativitet og frustrasjon med. 

Jeg vil være en inspirasjon som folk kan relatere seg til meg, ikke se opp til. Derfor har jeg alltid følt meg som en motvekt mot det mange influencere står for. Jeg ønsker å være jordnær, ekte og ærlig. Og kanskje, om jeg får til det jeg hver dag prøver på; som er å inspirere deg med en hjemmelaget veske framfor en veske fra Luise Vuitton , eller ved å vekke fram dine følelser ved å skrive om hverdagen tett på, framfor å dele biter av det overfladiske og visuelle. Ja, da er det kanskje en grunn god nok for at du ville lagt igjen en stemme på akkurat meg?

Sjeldent opplever vel bloggere å ha lesere som overfører så mye kjærlighet som jeg til en hver tid får av dere. Så jeg skal flau men rødmende takke stort hvis dere ville stemt meg fram i en av kategoriene nedenfor:

Årets influencer: livsstil

Årets influencer innen livsstil tar hverdagen på kornet og er tett på livet på både godt og vondt, gjerne med en personlig og uformell tone. Denne influenceren deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk, og snakker like mye med som til sitt publikum.

Årets gullpenn

Årets Gullpenn går til influenceren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk enten det er muntlig eller skriftlig.

Folkets favoritt

Folkets favoritt er influenceren som er elsket av sitt publikum. Her er det din stemmer som gjelder, og det er du som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt. Husk at det ikke er antall lesere, lyttere eller følgere som gjelder, men antall stemmer.


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

61 kommentarer

Siste innlegg