Fra roterom til syrom på under tusenlappen

Men i alle dager! Hva skjedde her? Og hvorfor har jeg ikke bare gjort dette før??!?! 

Det ene soverommet i huset, har i de syv årene våre sammen fungert som et gjesterom. En 120 cm bred seng opptok halve rommet. I tillegg har vi hatt tørketrommel på dette rommet i mangelen på vaskerom. Det eneste problemet med et gjesterom, er at det er et rom som blir brukt noen få ganger i året. For uten om de gangene, er det utrolig lett å stable rot inn på et slikt rom som ikke daglig er i bruk. Med en tørketrommel der inne i tillegg ble det dessuten fryktelig enkelt å legge stabler av tørre klær over på sengen uten at de kom noen vei før klesskapene omtrent var tomme.

Vi kalte derfor ikke rommet for et gjesterom, men for roterommet! Jeg laget et nytt og mye mer praktisk gjesterom for ett år siden med tanken på at roterommet en dag skulle fungere som noe litt mer praktisk enn et roterom. 

Steg en var å rydde rommet. Steg to var å fjerne to lag med gulvtepper, for gjemt under dem fant jeg det nydelige tregulvet fra gammelt av. Steg tre var to strøk med gulvmaling og ta’da FERDIG!  

Jeg fant et gigantisk skrivebord på finn.no bare noen km i fra oss, og det kostet meg en 200-lapp. Gulvmalingen var det dyreste, maling og rull kom på 700,- og resten hadde jeg fra før av, litt her og litt der. 

Jeg gleder meg ekstremt til å komme i gang med syingen igjen. Høsten er en perfekt årstid for deilige stoffer og regntunge innedager. 


 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

20 kommentarer

Siste innlegg