Barseltårer og feriestemning i ett

Reklame | Foreldre & Barn

Rett før ferien fikk jeg tilsendt abonnementspakken fra Foreldre & Barn, og der fulgte blekksprutvannleken med. 
Jeg kan ikke bade på denne ferien siden jeg nylig har født, og da passet det helt perfekt å ta med Foreldre & Barn pakken på tur. Du kan jo se det for deg når jeg hopper meg igjennom de iskalde strålene fra vannsprederen for å kjøle meg ned noe hakk.

Det er noen litt mindre damer som også synes det er helt greit at vannleken har vært med på ferie

Litt kjedelig er det å ikke kunne plaske i bassenget sammen med resten av den herlige gjengen vi ferierer med, men på den andre siden kan jeg nyte stillheten av å passe på en sovende nyfødt i solen.

Det er faktisk ikke en gang to uker siden jeg ble mamma for nummer tre, og det er ikke noen tvil om at hormonene i kroppen min stuper om dagen. Som følge av det svinger også humøret mitt helt grusomt, stort sett føler jeg meg helt på topp, stolt og alt det der, men i går krevde det ikke mer enn en rappkjeftet femåring for å vippe meg av pinnen og frembringe noen tårer.

Så disse “alenestundene” med Vilde, om det er i ammestund eller en sovelur, er helt enestående. 

Jeg tok med meg juni og juli bladene fra Foreldre&Barn for å ha med litt lesestoff til turen, og det er vel ikke et blad en nyfødt mamma, eller en mamma med småbarn generelt trenger mer. Jeg har akkurat tutet (grått) meg igjennom artiklene “Ja, det er slitsomt å være foreldre!” og “Bli med på fødsel – vondt å se kvinnen jeg elsker ha så store smerter”. 

Jeg synes det er så godt å kunne lese artikler som er sannferdige og som gjenspeiler den virkelige verden på godt og vondt.

Foreldre&Barn magasinet kommer nå ut i butikk bare to ganger i året, men som abonnementskunde, får man fremdeles det fine og innholdsrike magasinet tilsendt en gang i måneden. 

Bestiller du abonnementpakke HER nå, får du med denne vannleken på kjøpet. Den kobles rett på vannslangen og setter i gang med å spyle vilt rundt seg til barnas store glede og iver. 

Et helt år med Foreldre & Barn (12 utgaver) koster kr 449,-. Et halvt år (6 utgaver) koster kr. 269,-
(porto på kr. 49,- for utsendelse av velkomstgaven kommer i tillegg).


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg