Stelleavdelingen ferdig sydd

Symaskin og kaffelukt før klokken 6 om morgen.. 

Jeg har ufattelig mange planer om dagen, som jeg overhode ikke klarer å gjennomføre. Energien og tankene er 100% til stedet fram til klokken har bikket omtrent 12. Da slår gravidehjernen inn, og ikke lenge etterpå går jeg rundt på desperat utkikk etter skygge eller et sted å bade. Siden den intense heten ikke gir seg før ved 21-22 tiden om kvelden, er det svært lite nytting som kommer ut av meg. Det vil si, jeg driver jo å ferdigstiller en baby i dette øyeblikk, så noe nyttig gjør jeg jo. 

Nattessøvnen er en vits om dagen, men så blir jeg jo litt fascinert over at kroppen tilbereder seg på nattevåk og lite søvn fram til babyen kommer. I dag gjorde jeg en grundig vurdering på om jeg skulle stå opp klokken 04:30, men klarte å slumre en time til slik at klokken rakk å bli 05:30 før jeg sto opp. 

I de tidlige morgentimene, da skjer det ting. I dag er det 1.juni – terminmåneden –  og jeg har sydd ferdig stelleavdelingen til vesla! 

I helgen kommer også en enkel forklaring på hvordan jeg lager stellematte selv. 

Men nå har klokken passert 12, og gravidehjernen har tatt over, så da er det bare en ting å gjøre. Finne en strand og duppe kula i! 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

7 kommentarer

Siste innlegg