Sommer i nysydd blomsterkjole

Spør ikke hva som er galt med meg, i dag satt jeg foran symaskinen klokken 6 til morgen og sydde dagens antrekk før kidsa i huset sto opp – og jeg er et B-menneske! 

Det er riktig nok ikke denne kjolen, men en grå kjole/genser-kombinert til ammebruk som ble dagens kreative utfoldelse med gjøken som sang sin sommerhilsen i bakgrunnen. Er du nysgjerrig så har jeg delt noen bilder på snapstoryen min, legg til: stinetuss 

Lik kjole – annet stoff 
Husker du den blågrønne amme kjolen jeg viste fram? Dette er den samme kjolen, sydd i et annet stoff. Jeg synes det er veldig moro å se hvor ulike kjoler blir og føles bare ved å endre stoffet. 

Forelsket meg i stoffet
Da jeg så det stoffet her på Stoff&Stil, kikket jeg ikke en gang på prisen – det var så fantastisk vakkert at det ble meg hjem hele to meter, slik at jeg også får sydd noe til jentene av det. 
Det er et Crepe stoff, men det ligger dessverre ikke inne på  hjemmesiden til Stoff&Stil. 

Sytutorial kommer opp 
Det er faktisk to uker siden jeg sydde denne kjolen, men den har liksom ikke fått  vise seg helt fram her inne. Dette er en ammekjole, som så klart kan brukes utenom amming også. 
Jeg planla og komme opp med mønster og sytutorial kort tid etter kjolen var sydd, men mai og varmen har tatt innersvingen på meg. Så mange fridager, turer og ekstrem varme har i alle fall tatt knekken på mange arbeidstimer for min del. 

Gladnyheten er at den kommer med mønster og det gjør to modeller til også 😀 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg