Ingen fyller 6 år

En liten bursdagshilsen skal hun få. Ingen fyller 6 år. 

Rare rare pusen vår. Hun var en av de tusener av katter som ikke skulle vært født. Det som kanskje var litt ekstra spesielt med denne pusen her var at hun ikke sto først på listen da gode gener ble utdelt. Vi tok henne til oss da hun var katteunge, hun var født uten hale, og alternativet hennes var avliving. 
Det finnes jo de katteraser som ikke har hale, og en liten stund tenkte vi at en slik hann hadde funnet veien til “morens hjerte”. Men det skulle fort vise seg at hun verken kan mjaue eller liste seg stilt på tå. Da hun ble kastrert ved 6 måneders alder fikk vi også høre at sannsynligheten for at hun hadde trengt den operasjonen var svært liten, ettersom veterinæren aldri hadde sett så rare indre organer på en katt noen gang. 

Ingen, Pus, Kitty – kjært barn har mange navn. Opprinnelig het hun Ingen, det lå en god humorhistorie bak, for vår andre pus het Hvem, men det har vel blitt navnet Pus vi bruker, fram til barna ble så store at de navnga henne Kitty. 

Med hale eller ei, full av personlighet er hun for det. Snill som dagen er lang, og en rev på å fange mus – Så at hun bråker mer en hunden vår på 35 kg i det hun hopper ned et plattå, det stopper ikke vår pus i å være en (pus).  Sier i fra gjør hun også, på hennes vis lager hun et pip når hun er klar for en liten tur ut. 

Hipp hurra for fine 6 år! 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

19 kommentarer
  1. Utrolig nydelig pus <3 Blir så glad av å se at dere tar godt vare på dyr som så sårt trenger omsorg.

  2. Så trist 🙁 Vi har 2 hunder og en manx katt (med hale) , hadde en katt til, men den forsvant bare. bestandig trist å miste et dyr.

  3. Må bare bryte sammen å tilstå. Jeg er livredd katter og synes derfor ingen av de er verken søt eller fin. Det jeg imidlertid synes er flott og veldig deg/dine er at dere valgte denne katten som virkelig trente et godt og trygt hjem. Hos deg tror jeg det er hjerterom for det meste som lever. Flotte du og din familie.

  4. Hei!
   3.mai er nasjonal dugnad, (sjekk ut #nrkplast, eller nrk.no, eller Planet Plast av Line på NRK) da kan alle være med å bidra å plukke plastsøppel for å gjøre Norge og havet renere. Ingen kan ta alt men alle kan ta litt. Vær så grei å minne leserene dine på dette, dere bloggeren med så stor plattform MÅ bruke den til å minne folk på med dette med plast, det er faktisk ingen andre som har så stor påvirkningskraft. Jeg forstår at dere tjener masse penger på hvert innlegg og vil heller priotere det som kan tjenes penger på men vi har kun en klode, ikke så mye å gjøre med all verdens penger når kloden du lever på ulevelig kanskje ikke for oss enda men for mange dyr er den det allerede… Andre tips til å redusere plastforburket:
   -Ta med handlepose hjemmefra når du handler, helst av tøy eller plast som varer lengre enn de engangsposene.
   -Ta med deg flerbrukskopp dersom du drikker mye kaffi på farten, så slipper du å bruke engangskopper som har plast på innsiden selvom resten er laget av papp.
   -Ikke bruk plastbestikk, kopper og fat dersom du arrangerer fest, bruk papp.
   ? Ta med deg en te-skje hjemmefra i vesken eller sekken dersom du skal ut og tror du kanskje skal spise en is, så slipper du bruke plastskje.
   ? Bruk mensen-kopp
   ? KILDESORTER ALT ALLTID- spesielt dersom du ikke er så flink å handle mindre plast.
   ? Lag matpakke,forsøk å ikke kjøpe yoghurter, ferdigmat, energibarer etc. da alle disse enklere alternativene oppbevares i engangsplast.
   -kjøp frukt og grønt som ikke er pakket i plast.
   -Unngå å bruke små gjennomsiktige plastikposer når du bare handler få frukt og grønt, for eksempel kan to epler tas med til kassen uten å være i en pose. Man kan også ta godt vare på disse små gjennomsiktige posene og bruke de flere enn en gang til frukt og grønt. Hvis man virkelig virkelig vil ta det langt så kan man kjøpe bærenett (som veier ingenting) fra for eksempel ebay til nettopp frukt og grønt.
   -Unngå å kjøpe juice, melk osv i plasflasker, kjøp i papp og kildesorter etterpå.
   -Når du går ut på tur så kand du ta med deg en pose og plukke opp plasten som flyter rundt.
   ? Vask klært kun når maskinen er full
   ? Unngå unødvendig bruk av kremer, såper etc da alt dette oppbevares i plasbeholdere som blir kastet etter en bruk.

  5. Åååå jeg elsker når du blogger/snapper om dyra deres 😍😍det er virkelig så koselig! Og for en fantastisk fin katt! Heldig hun som får være en del av deres familie ☺️ (Morsomt det bildet i posten over, da måtte jeg le litt)

  6. Vår Tussie adoptert fra dyrebeskyttelsen før jul hadde også bursdag 01.05 😻 Eller i allefall hadde hun ca bursdag da. 2 år, og gatas sprettloppe ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg