Neste sytutorial kommer opp om TO dager

Syoppskrifter har ligget som inntørkede druer, glemt på toppen av en hylle de siste månedene. Eller glemt stemmer ikke, det er bare det at tiden, eller formen, rett og slett ikke har strukket til. Jeg har nesten ikke orket å sy, og i hvert fall ikke fått til å tenke ut, tegne og regne på nye mønster – Ikke før nå i april! 

NY MODELL – ENHJØRNINGSKJOLENE / MAI-kjolen 
Jeg sydde enhjørningkjoler til barnas bursdag (link til innlegg) – og siden så mange ønsket mønster og tutorial på de kjolene bestemte jeg meg for å sy to like kjoler i andre stoffer for å lage en sytutorial. Det stilige med å sy i litt forskjellige stoffer er at inntrykket av det ferdige resultatet kan se så vidt forskjellig ut. 
Jeg har droppet tyll under de nye kjolene, men det skal man så klart kunne velge om man vi ha med eller ikke – mer om det kommer i innlegget med tutorial. 

MAI – KJOLEN 


Denne nye kjolemodellen har jeg valgt å kalle Mai-kjolen, grunnen til det er at jeg synes mai er et nydelig navn, samtidig som jeg synes denne kjolen passer helt perfekt til mai – måneden. Det er en kjole med full sving i skjørtet, så det kan stå rett ut når barna snurrer – skikkelig fest. I tillegg har kjolen den lille armen som gjør at den ikke er like “bar” som en sommerkjole. Mai-kjolene som jentene har på seg på bildet under, kommer til å bli andrekjolen på 17.mai når de ønsker å skifte ut av bunaden om ettermiddagen.

Nå skal jeg redigere litt mer film så nytt innlegg kan lastes opp om to dager 😀 I LOVE THIS DRESS 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg