Sydd om til ballettforestilling

Herlighet, det er altså så mange grunner til at alle familier bør ha en symaskin i hus. 

I dag har jeg sydd om, eller mer korrekt sagt – lagt opp –  kostymer til jentene. Fra en fotsi Luciakjole til en knelang “nattkjole” og fra en tre kvart lang tights til en liten danseshorts. 

Kostymene er til en danseforestilling til søndag, men det er ikke alltid like enkelt å finne helt riktig kostyme, og shortser er ikke det det finnes mest av på denne tiden av året. Det fungerer så klart å bare klippe av en tights til en show som dette, men med en symaskin så er det jo veldig enkelt å klippe av og sy opp kanten så det blir en fin danseshorts. Faktisk er det noe jeg lurer på hvorfor jeg ikke har gjort mer av på tightser som har fått hull på knærne eller flekker som ikke går av. Slike shortser er jo gull verdt under sommerkjoler, eller bare som shorts alene. 

I morgen skal jentene ha generalprøve på ballettforestillingen de har trent på dette semesteret. De skal danse sammen med alle aldere til stykket om Peter Pan, og det spesielle er at jeg ikke har sett de øve, for alle foreldre må sitte utenfor treningsrommet så barna får mest mulig konsentrasjon med den vanvittig flinke danselæreren. Dere kan tro jeg gleder meg til å se jentene, og alle de andre danserne. 

Kostymene er klare, så nå er det bare å glede seg, og gjett om jeg gjør det!! 


– Speiltvillingene på Facebook – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg