Julekalender i år også?

Brått er vi i slutten av september, det betyr at det i dag faktisk er under 3 mnd til julaften. De siste 3 årene har jeg laget en julekalender i form av hjemmelagde julegaver, julepynt og annet med en hensikt bak; nemlig å inspirere andre til å ha juleverksted og lage julegaver og pynt selv. Alt jeg lager i julekalenderen, er derfor laget med steg for steg i bilder og tekst på hvordan alt blir laget.  

Jeg sitter med mange gode minner fra juleverksted i barne- og ungdomsårene sammen med søster og mamma, det er en tradisjon jeg vil ivareta for mine barn, og også dele med dere. 

For at jeg skal komme i mål med en ny julekalender, så må jeg faktisk starte planleggingen allerede nå, hvilket er ganske tidlig, men også veldig koselig, ettersom jeg på den måten kan ha julestemning i veldig lang tid. 

Jeg tenkte å høre om dere har interesse for en ny DIY julekalender, og med det kan jeg jo vise fram noe av de jeg har laget de siste tre årene

 – Alle innleggene til bildene over, pluss enda flere DIY juleinnlegg finner dere under kategorien – DIY JULEKALENDER – 

Om du ønsker at det skal bli julekalender med forslag til hjemmelagde julegleder i år også, blir jeg veldig glad om du viser din interesse ved å trykke på “liker”-knappen under pilen 

21 kommentarer

Siste innlegg