Isbar Stæsj

/ annonse /

Det er ganske enkelt å bli verdens beste mamma, du trenger faktisk bare å rope: “Er det noen som har lyst på is?”
Så klart ikke hver dag, da blir det jo ikke noe spennende, men en gang i blant, for hvem klarer egentlig å si:
“Nei takk, jeg har ikke så lyst på is i dag.” 

Visste du forresten at vi kjøper mest is på senhøsten? I alle fall boksis. Det stemmer i mitt tilfelle, jeg kan ikke tenke meg noe som er så fantastisk som å krype opp i sofaen med et stort teppe, mens flammene danser i ovnen, for så å spise is, masse is, gjerne rett fra boksen, en helt vanlig hverdag og med litt for mye saus over. Det beste er å spise så masse is at det er blir vanskelig å snakke fordi leppene er blå og tungen nummen. 

Diplom-Is har utviklet er serie med isbar “stæsj” som heter “Favoritter fra Isbaren”. Det er en rekke sauser, strø, kjeks og beger som gjør det enkelt og gøy å lage isbar hjemme. Perfekt for alle som liker å gjøre det lille ekstra for å lage god stemning i barnebursdager og andre sosiale anledninger, eller bare gjøre hverdagen til en fest. 

Etter mine barns ærlige og kritiske vurdering, har jeg kommet fram til at isbar er nettopp hva jeg skal rigge opp på fireårsdagen deres. Det var rene julaften for de små da de pyntet opp isen med det de selv måtte ønske. Jeg kan jo ikke si at jeg var det minste bedre. For hvem drømmer vel ikke om å få flere forskjellige strø på den samme isen? For ikke å glemme; hvem drømmer vel ikke om å dobbeltdippe når det første lag med strø er slikket bort? 

Med isbar stæsj er dette fullt mulig å gjøre, i tillegg kan sauser og strø brukes til kaker og andre desserter, så la deg inspirere

Vi kunne ikke la være å le da vår ene datter trakk dagens mest fornuftige iskonklusjon: 

“Kan vi få brus?” Spurte hun, “Nei, vennen, vi drikker ikke brus på en mandag” svarte jeg med et smil tilbake. Hun ble sittende å tenke litt før hun sa: “Nei, men på lørdager er det lov å drikke brus, og på mandager er det lov å spise is!” 

Hva kan man si, vi spiste jo is på en helt vanlig mandag, men neste gang blir det kanskje på en helt vanlig torsdag, eller som dessert en lørsdagskveld foran en tegnefilm på tv. 

Otilie fikk som favoritt jordbæris med strøsselet: Perler med bringebær smak. Og som den treåringen hun er begrunnet hun det slik: “Det er fordi jeg elsker rosa og det smaker godt!” 

Olivia syntes Lollipop strøssel var toppen, og da så klart med en lignende begrunnelse på hvorfor: “Fordi jeg elsker lilla, er det lilla mamma?” “Tja, kanskje litt rosa-lilla?” “Ja, fordi jeg elsker rosa-lilla, og orange og gul!” 

Jeg gikk all in, med lakris og bringebær til magen sa stopp! NAM!!

Det er lov å kose seg, faktisk så skal man kose seg! 


– Speiltvillingene på Facebook – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg