Nytt familiemedlem

Processed with VSCO with lv03 preset

Neida, jeg har ikke blitt gal! Jeg har bare kjøpt en kanin til.. Si hei til Biffen! 

Nå er det nok mange som lurer på hva vi skal med enda en kanin, kanskje ikke veldig rart siden vi allerede har noen, eller la meg si 8. Dessverre så mistet vi en kaninunge på fredagen. Den ble syk og livet sto ikke til å redde selv med veterinærassistanse. I går hadde jentene og pappaen begravelse for den lille ute i hagen, så vi kan minnes den i lang tid. Overraskende kanskje så var det ikke Hero, han er seig som en karamell! Kaninungen som døde var Minni, den hvite med røde øyne. 

Årsaken til enda en kanin er så klart ikke dødsfallet av den ene ungen. Vi har måtte skaffe oss en venn til Kløver som har stått alene i den store kaningården. Da kaninkullet ble født måtte vi flytte kaninmor og ungene inn. Siden det nå bare blir kaldere ute, får vi ikke satt gjengen inne ut i kaningården før våren og varmen kommer, naturlig nok fordi de ikke legger vinterpels inne i varmen. 

Biffen har vi adoptert fra dyrebeskyttelsen, og jeg var aldri i tvil på hvor jeg skulle finne vår nye kanin. Jeg la ut en melding om at vi ønsket oss en til kanin på noen kaninsider, og det skremte meg hvor vanvittig mange kaniner som desperat trengte nye hjem. Ved å velge fra dyrebeskyttelsen, vet jeg i hvert fall at vi støtter en god sak og at vi gjør det mulig for dyrebeskyttelsen å hjelpe enda flere dyr i nød. 

Vi tror og håper at vi kan gi Biffen et verdifullt liv her på gården vår, og i dette øyeblikk holder vi på med båndingen av Kløver og Biffen, som vi håper kan bli to gode venner. 

Velkommen til ditt evige hjem, Biffen! 


– Speiltvillingene på Facebook – 
 

12 kommentarer
  1. Gratulerer med nytt familiemedlem! De har det godt hos dere, kaninene. Du vet det sikkert, men pass på å skille guttebarna fra mor og søstre før 2 blir til 50 😉 !

  2. Er Biffen en jente eller en gutt? Det høres ut som en gutt. Og hvorfor kan du ikke sette Kløver inn i huset også?Er bare nysgjerrig:-)

  3. Så utrolig fint av deg å adoptere en kanin fra dyrebeskyttelsen, Stine! Er imponert over hvor mye du har tatt til deg om godt kaninhold, flink er du! 😀

  4. Trist å høre om den som døde <3
   Så bra du velger fra DB. Er så godt å lese om at du kjøper en til for at den må ha en venn. Er dessverre over halvparten av kaninene i Norge som lever alene og i små trange bur. Det er så trist. Så ble glad av å lese dette 😀
   Kos dere med Biffen 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg