Classic Black

/ Annonse /

Jeg trodde jeg hadde et stort nok utvalg av mine Daniel Wellington klokker til at jeg kunne dekke smykkestil med klesstilen, jeg tok feil! 

I det jeg trodde at Daniel Wellington ikke kunne komme med noe enda bedre enn det de har laget tidligere, så tok jeg feil igjen! 

Meet Classic BLACK!


 / Classic Black Cornwall / Classic Cuff Rosé Gull  /

Den nye klokken er så lekker at da jeg fikk se den første gang hørte jeg meg selv slippe ut et begeistret hyl, før jeg løftet den ut at esken som om klokken var laget av tynt porselen – livredd for at jeg kunne ødelegge noe ved å ta på den. 

Klokken har også et matchende armbånd i rosegull, et supplement som gjør armpynten 100 % komplett! Jeg elsker det! 

An extension of our
Classic Collection that feels just as
luxurious, but has a bit more attitude.
A darker complement to your style. 

Jeg får virkelig aldri nok av klokkene til Daniel Wellington, nå er det snart to år siden jeg fikk min første, som fremdeles er like fin og mye brukt enda. Siden har jeg fått noen til, og la meg bare si at klokke er min form for smykke. Jeg er dårlig på å bruke øredobber og kjeder, men tiden må jeg alltid vite, så klokka er like mye en avhengiget som sko når jeg skal ut av huset. 

Det klassiske, tidløse og stilrene designet til Daniel Wellington klokkene funker til alt! Og det er uten tvil de beste klokkene jeg har hatt på armen, for de er perfeksjonert til å passe håndleddet, samtidig som klokken er tynn og lett å ha på. 

Jeg digger at jeg får lov til å vise fram denne nye kolleksjonen til Daniel Wellington, og som alltid har jeg en liten godbit til dere også: 

Jeg har en VIP- kode å dele med dere, som gir en eksklusiv tilgang til den nye kolleksjonen Classic Black – du kan altså bli blant de første til å se de nye klokkene.  

Gå til →DANIEL WELLINGTON← Skriv inn koden: SPEILTVILLINGENE i feltet for “jeg har en kode” – og få tilgang til å se + kjøpe fra den nye kolleksjonen. 

VIP-Koden: SPEILTVILLINGENE gir også 15 % rabatt de nye klokkene i Black- kolleksjonen, men også på alle de andre modellene på Daniel Wellington offisielle hjemmeside. 
(Husk at toll mva kommer i tillegg)  


KONKURRANSE: 

Bli med i trekningen av en Daniel Wellington klokke! 

Legg igjen en kommentar i dette innlegget hvor du forteller meg hvilken klokken du ønsker deg – SE alle klokkene her! Husk å legge igjen mailadressen din i feltet for det slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Mailadressen blir da skjult for andre, med unntak av meg. 

Konkurransen er avsluttet: 

Gratulerer Kristina Eikeland med ny klokke. 


– Speiltvillingene på Facebook – 

493 kommentarer

Siste innlegg