Bad Moms 29.juli

/ Skrevet i samarbeid med SF Studios Norge/ 
 

Hvem av oss kan rekke opp hånden over å ha følt seg som en dårlig mamma en gang eller tjue? Hvem av oss kan rekke opp en hånd over å ha tenkt en eller tjue ganger, at sønnen eller datteren vår er en liten bortskjemt, utakknemlig drittunge som ikke setter pris alt vi gjør for dem?

Spørsmålet er vel heller, hvem av oss kan det ikke? 

På mandagen så jeg, sammen med Pappahjerte, Konatil, VillaPaprika og CasaKaos, førpremieren på filmen Bad Moms, en komedie som har Norgespremiere på kino førstkommende fredag; 29.07.2016.

Tårene trillet da jeg lo, tårene trillet da morskjærligheten tok grep om hjertet mitt. Endelig kom filmen som spisset morsrolles umulig plikter, balansert med utbruddene og kjærligheten vi har for vår små. Alt satt litt på spissen, men så gjenkjennbart at det var til å ta og føle på. For ikke bare er det vi mødre som er opptatt av prefeksjon, livredde for å bli dømt i vår tro på oppdragelse. Barna våre blir dratt med i dragsuget i illusjonen om den perfekte verden!

Virkeligheten viser at det ikke er like lett å leve den perfekte teorien i praksis.

– Sitat fra datter- Enn så lenge har jeg bare fått slengt: DUMME MAMMA! og SLEMME MAMMA! fra mine tre år gamle barn, men en dag kommer vi vel alle til å oppleve noe som treffer litt dypere, og uttrykket i våre ansikter vil nok ligne mye på dette! 
 

Se hele traileren på 3 minutter på landingssiden her 

“Tatt på kornet”-sitater fra filmen

 

Det som funket for min datter, funket så og si aldri på min sønn, og så fort jeg skjønner meg på dem, er de blitt større og jeg er like langt. For når det gjelder å være en mamma, har jeg ikke en fuckings idé om hva jeg gjør, men det tror jeg ingen har. 

Vi er alle dårlige mødre, for å være en mamma i dag er helt umulig. La oss slutte å late som vi har kontroll og kritisere hverandre for én gang skyld. 


– Følgende giftige ingredienser er helt forbudt å bruke: – 

Mammaer gir aldri opp! 

Uansett hvor jævelig vi har det, må vi bare.. vi må fortsette. Vet du hvorfor?.. Det er fordi vi elsker barna våre. De dumme, egoistiske, utakklemlige drittungene..  Vi elsker de så mye, at vi ville gjort hva som helst. 
 


Jeg gjentar, filmen har premiere til fredag den 29.juli. Så er du klar for å se er komedie som får latteren til å rulle, blandet sammen med store doser familieproblemer, snarveier i mammapliktene, mye humor og en liten dose romantikk, eller kanskje du nettopp har kranglet med sønnen/datteren din? og trenger å få lettet på samvittigeten – Da vet du hvilken film du bør se. 

Avsluttning er fenomenal, og jeg garanterer at du går ut av kinosalen med ti bekymringer mindre. For selv om de “perfekte” mødrene kanskje ikke sier det, gjør alle mødre feil, og de feilene du får høre om på slutten av filmen får deg til å føle deg som den perfekt mamma for dine barn, med noen skjønnhetsfeil. Pytt sann, skjønnhetsfeilene er de som gjør deg unik og fanger dine særpreg som gjør nettopp deg til den mammaen du er. – Den beste for dine barn! 

– Følg med på SF Studios Norge via Facebook, for oppdateringer på nye filmer – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg