Men først, buksa må av!

Endelig har vi landet på hytta, og utført den viktigste starten på hyttelivet: få revet av den torturistiske olabuksa! Gjemt den i bunn av baggen, og hoppet i en myk, varm, behagelig og mindre lekker joggebukse! For under beskriver hyttereglene, hva vi skal leve etter de neste dagene. 

Vi har allerede funnet oss godt til rette! 6 jenter på tur kan bare bli bedre ved at enda en venninne kommer opp i morgen.
Otilie, Olivia og jeg, møtte min fantastiske navnsøster/ nesten søster/ forlover/ solstråle (kjær venn med mange navn); Stine, og hennes to døtre i dag litt over ti. Så har vi kjørt opp til hytta deres for å nyte late dager, med aller mest kos i den siste arbeidsuka før mennene våre starter ferie. I morgen kommer også vår gode venninne Lena opp til oss, fremdeles uten barn, men uten tvil kvinnen med flest husmorpoeng krysset av i taket. – Vi klarer nesten ikke vente på hjemmebakt surdeigs(bjarne)brød, Lena <3 

Kanskje var det ikke rart det ble knapt med søvn på meg i natt, med to jenter som gledet seg så mye til hyttetur og jentetur, at de var klare til å dra fra kl 01:35 i natt! Da er det godt vi har all verdens med mulighet for å slappe av uten stress og mas som skulle og burde vært gjort. 


– Speiltvillingene på Facebook – 

7 kommentarer

Siste innlegg