Storfint hundebesøk

I dag har vi fått låne de savnede hundene Emma og Eira. Siden de bor tre timer unna er det ikke slik at de ofte kommer på en dagstur, men denne dagen passet det seg slik, siden vi bor langs veien til ditt eieren skal etter å ha vært i en konfirmasjon ett lite stykke unna. 

Begge to har vært på besøk tidligere sammen med min venninne, og begge to har satt seg i hjerte til jentene. Da jeg fortalte nyheten om at Emma og Eira skulle komme på besøk hoppet de av glede og mimret tilbake til sist de var på besøk. 

Jeg kom også til å tenke på at det er overraskende få vi kjenner som har hund, så at vi får litt hundebesøk er svært betydningsfullt for vår egen hund. Nå nærmer Tyra seg seks år, og med litt for lite sosialisering med andre hunder har hun i det siste blitt mer dominant og vaktsom. Da er det veldig godt å få møte to hunder som er roligere enn de fleste, samtidig som Eira (den lyse Golden Retrieveren) fremdeles bare en ungjenta under året og byr opp til lek med hunden vår som aldri vokser fra seg sitt iver etter løping og lek. 

Det ikke vanskelig å forstå at Retriever er anerkjente familiehunder. Begge to elsker barna, og det gjør at jentene faller hodestups for de to som kommer og setter seg i mellom jentene og senker hodet for litt kos. 


 


– Speiltvillingene på Facebook – 

6 kommentarer

Siste innlegg