Barnas bursdagskaker

I går var det nesten ikke mulig å få med jentene inn etter to timer med lek på det nye paradiset med huskestativ og trampoline, men en favorittrett ble servert, og etterpå ventet kake.

Otilie sitt største ønske var å få en rosa kake, Olivia sitt største ønske var å få en lilla kake. Faktisk så var kake det de ønsket seg til bursdagen, da jeg i forkant spurte hva de ønsket seg, gaver var forbeholdt jul – trudde de.

Selv om jeg lager kaker tre ganger i året så synes jeg er så gøy de gangene jeg gjør det at jeg gjerne kan sitte i flere timer når jeg først bretter opp ermene og strør mel utover kjøkkenbordet.  

Siden jentenes største ønske for bursdagen var kake, måtte de selvsagt få det, men siden vi ikke skulle ha gjester kunne jeg ikke lage en stor rosa og en stor lilla kake. 

Så da laget jeg like godt en kake som jeg skjærte ut to mindre sirkeler i, og laget hver del som en kake for seg, med fondant-lokk i hver sin farge. 

Under fondant-lokkene befinner det en kake som i hvert fall får meg til å glemme tid og sted: Brownie- og ostekake med bringebærkrem. !!! Aiaiaia, den er så hinsides god. Oppskriften er fra boken: “the Hummingbird Bakery – kakeboken”, men Trinesmatblogg deler den i linken over. 


 

Yummi!


– Speiltvillingene på Facebook – 

21 kommentarer

Siste innlegg