DIY hyller

Fredags DIY

Da er jeg i gang med en ny “spalte”! Jeg har bestemt meg for at jeg hver fredag skal komme med et DIY-forslag til dere. Sjangeren er veldig stor, så selv om jeg ikke alltid kan treffe alle så håper jeg at noe treffer din motivasjon slik at du finner frem DIY-motoren din. 

Før jeg kommer helt i gang med dette innlegget så vil jeg takke for alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg fikk i gårsdagens innlegg. Det er helt avgjørende for meg å vite hva dere liker best å se og lese her på bloggen. DIY var et av ønskene til mange, så jeg håper dere liker fredags DIY- spalten. 


 

Gårsdagen min ble litt annerledes enn planlagt da barnehagen ringte etter meg kl 12. Jeg ikke fikk gjort like mye som sto på dagsplanen, og da BT kom hjem etter jobb var jeg så sliten av å bære barn at det var lite igjen å hente. Men når det er sagt så er det beste jeg kan gjøre for meg selv med en sliten status, nettopp det å sette meg ned med et prosjekt. Det kan være å sy, det kan være å tegne eller det kan være å lage noe med hendene. 

I går gjorde jeg nettopp det, og det er så behagelig å koble av hjernen og sysle med et prosjekt. 

Gårsdagens hylle-DIY 

Det er lenge siden jeg forelsket meg i Bloomingville hyller, (bildet til høyre). Men siden jeg liker å lage ting selv, kjøpte jeg i stedet materialer enn ferdige hyller. Blominville hyllene er lekre, men trefargen ville krasjet med trefargene jeg har i resten av stuen. Siden jeg har laget så og si alle møblene selv med gamle planker som har blitt grå av aldring, passet det ikke så godt med det lys/beige treverket som kjøpehyllene har. 

Tre bloomingville hyller koster 1399,- , mine tre DIY- hyller kostet rett under tohundre-lappen. Men jeg må legge til at jeg hadde maling og utstyr fra før, så alt jeg trengte var planker, plate og veggoppheng. Pankene kostet 167,-, platen bak fikk jeg gratis ettersom jeg fant den perfekte platen på Montér som egentlig ikke var en salgsplate, men en plate som beskyttet andre salgsplater, og veggoppheng kostet 29,- 

Dette er bare første steg i en hel-fornying av veggen bak sofaen. Nå har veggen vært slik i snart tre år, så det er på sin plass å få litt forandring, kjenner jeg. 

Fremgangsmetode på disse hyllene kommer ! 

 – Speiltvillingene på Facebook – 

35 kommentarer

Siste innlegg