Fever!!

Phu, slik som jeg føler meg ille ved. La meg ta en selfie av det… 

Jaja, nå er det ikke akkurat meg på det bildet, men det er vel nesten slik jeg ser ut når jeg er syk er det ikke? Øyeskygge og eyeliner er i hvert fall det første jeg tenker på når feberen skyter til vers. 

Åh, sånn var vist virkeligheten ja!

Nå har jeg presset meg opp i sittende stilling med overdose av febernedsettende i håp om å klare og manipulere 39.5 graders kroppstemperatur. Fra og fryse til innerst i margen sitter jeg nå og svetter oppover. BT måtte jobbe i natt og jeg kunne prise min mamma lykkelig for at hun kom og hentet med seg jentene halv ni til morgen i dag etter å ha brettet en vask med klær for meg.
Nå svetter jeg nok like mye av stress som av feber trur jeg, for i natt er det meningen av vi skal reise til Barcelona. Siden feberen slo over meg i går har jeg ikke fått pakket så mye som ei lita truse, så det kan jo bli spennende å se hvor mye vi glemmer å få med oss på tur. 

Kanskje burde vi avlyst, men fader heller. Tenk om jeg er frisk i morgen, da blir jeg så trist atte fy… Vi skal reise med to andre familier så jeg får vel heller gå rundt med munnbind til jeg blir frisk. 

Kanskje det dette som kalles reisefeber 😉 

 

11 kommentarer

Siste innlegg