Vinflaska med verdikupongene

Tredje juledag allerede!! Julen er rett og slett for bra, tiden flyr og dagene går i spinn, men sånn som vi nyter hvert et sekund. 
Julaften i år var den beste julaften siden jeg selv var barn, i år var jentene virkelig store nok til å kjenne på gleder og forventingene for dagen. Da nissen kom hoppet de av glede og giret som de var fant de ikke roen i sengen før klokken var halv elve på kvelden, men så er det bare julaften en dag i året. 

Til tross for at jeg trudde jentene ville være slitene og lei første juledag som resultat av mangel på søvn så tok jeg grundig feil. Julen henter helt klart frem det beste i oss, så første juledag var det full fart med nytt familiselskap, og mye moro. 

I går hadde BT og jeg julens voksendag, så da var vi med venner og så på en lokal fest. Ingenting er egentlig bedre enn det, selv om jeg nå gleder meg veldig til å få jentene hjem før vi skal ha familie på pinnekjøtt. 


Tidenes julegave

Jeg har lyst til å vise dere en av gavene jeg fikk til jul, jeg burde kanskje vist frem alt, for det var så vanvittig mange skatter under juletreet i år. Men akkurat denne julegaven hører hjemme på denne bloggen og derfor må jeg bare dele. 

Gaven var en av gavene jeg fikk fra min fantastiske mamma, og jeg deler fordi jeg har lyst til å gi dere det beste gavetipset som er å få. Julen har vært, men det kommer flere av den, og i mellomtiden vil det være mange bursdager. 

Vinflaska med verdikupongene

Gaven er veldig enkel, men samtidig er det alt en kan ønske seg. En god flaske vin, full av verdikuponger fra barnevakt til spa. 
Mamma har rett og slett hengt opp en rekke lapper på vinen med forskjellige verdikuponger, med alt en tobarnsmamma kan ønske seg.
Hva som helst kan jo fylles på slike kuponger, og jeg kan garantere at vedkommende som mottar en slik pakke blir verdens lykkeligste mennesket. For ikke bare er gaven søt, den er så personlig og meningsfull som en gave kan bli.  

Takk mamma! Du er den beste i verden ♥ 

5 kommentarer
  1. Så utrolig koselig gave! 😀 Jeg har tatt i bruk den nye symaskinen jeg fikk til jul, hittil har jeg produsert en del nåleputer og sløyfer, men etter å ha lett frem noen gamle gardiner tror jeg det blir et nytt skjørt på meg de neste dagene! Ha en flott romjul! 🙂

  2. Så kreativt 🙏🏼😄 den julegaven fortjente du virkelig ❤️ du gjør en så utrolig god jobb som mamma på heltid til to, blogger og jobben ved siden av pluss mye mer❤️ jeg er impornert 😄
   God romjulstid😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg