DIY Serviettholdere / DIY Julekalender #3

Da var det tid for å åpne 3. dag av kalenderen. Dette er et veldig enkelt DIY prosjekt, som jeg trur mange kan dra nytte av. Det er super enkelt og det er veldig fort gjort, for ikke å glemme BILLIG!!! 

Ved å lage serviettholdere selv kan du mikse og triske med de farger og pyntetilbehør som du selv måtte ønske, så her kommer fremgangsmetoden: 

Du trenger: Doruller, linjal, blyant, tapetkniv, bånd, limpistol, evt annen pynt. 
Båndet jeg har brukt har jeg kjøpt på søstrene grene, og jeg mener og huske det er rundt 12 kroner rullen, med 5 meter “silke”-bånd. 

Det første du må gjøre er å merke opp en strek som måler hvor stor serviettringen skal være, jeg valgte å dele dorullen i to, men du kan lage smalere ringer ved å dele den i tre. 

Bruk tapetkniven til å skjære opp dorullen

Så surrer du båndet som kan være et silkebånd slik jeg har brukt her, et gavebånd, eller hamp om du ønsker det rundt dorullen. Fest endene med en liten dråpe fra limpistolen på innsiden. 

Dekorer etter eget ønske. 

På en-to-tre har du serviettholdere til en ekstremt billig penge, og som passer perfekt til det selskapet du har tenkt til å holde. 

Del gjerne dine DIY-prosjekter på Instagram med emneknaggen #skolisdiy, da kan jeg se hva dere lager så sant dere ikke har lukket profil 😀 

– Få med deg oppdateringer på DIY julekalender ved å like Facebooksiden til Speiltvillingene –

7 kommentarer

Siste innlegg