Beskytt huden mot kulden

/ Innlegg skrevet i sammarbeid med HTH /

Allerede har vi begynt å kjenne på den bitende kulden vi har i vente, flere morninger har bilen vært dekt av et tynt islag. Jentene har blitt opptatt av om gresset er grønt eller hvitt av rim hver morgen når vi går ut til bilen på vei til barnehagen. 

Huden min er også et sikkert tegn på at den kalde tiden har begynt, den naturlige fuktigheten fra luften blir borte, håret blir statisk og huden tørr. Innemiljøet som i dag består av så mye elektrisk oppvarming er ikke det beste vi utsetter huden vår for og det er både synlig og merkbart.

HTH har kommet med et nytt produkt, HTH Skin Protection, nå i høst. HTH Skin Protection er ny fuktighetsgivende krem med 48- timers gjenfukting. Kremen er tilpasset deg med ekstra tørr og sensitiv hud og skal brukes daglig for å forebygge hudproblemer. Kremen er dermatologisk og effektivitets-testet.

HTH Skin Repair kjenner dere kanskje til fra før av? Spesialkremen for ekstra tørr og sensitiv hud, som redder tørrsprukne knoker og albuer på vinteren. Forskjellen mellom de to produktene er flere, men i all hovedsak er Skin Protection er en fuktighetskrem tilpasset ekstra tørr og sensitiv hud som skal brukes daglig for å forebygge hudproblemer, mens Skin Repair en krem for utsatte partier som allerede har fått et problem og brukes for å reparere huden og gjennopprette hudbarrieren.

HTH Skin Protection går hånd i hånd med HTH skin Repair. Dette gjør at de har flere gode fellesbenevnelser, men samtidig hvert sitt spesialfelt. Ved å se på figuren nedenfor får du et godt innblikk i de to forskjellige kremene, og hva de har til felles. 

HTH Skin Protection er en mindre fet krem som er enkel å smøre ut over hele kroppen på rask tid fordi den smelter inn i huden og tørker med det samme. Kliniske studier viser at hudbarrieren styrkes og at huden beskytter mot ytre påvirkninger. Kremen inneholder blant annet hudens egne fuktgivere, karbamid og melkesyre. 

HTH Skin Repair har en tykk konsistens, som allikevel er enkel å smøre ut – uten at den er fet mot huden. Resultatet føles sikemykt og jeg liker godt at den ikke inneholder parfyme, fargestoffer eller parabener, siden kremen da like trygt kan smøres på mine to små barn. 

Dette er kremer som vi mødre trygt kan legge i handlekurven når vi er i daglivaren. For selv om kremene er apotekprodukter, er de nå tilgjengelig i din lokale butikk. Kremene passer til alle som er opptatt av å velge produkter uten parfyme, fargestoffer og parabener for seg selv og familien sin. De er også så milde at de passer til ekstra følsom og sensitiv hud. 

Ha en deilig søndag videre, godt-folk! 

6 kommentarer
    1. Høres bra ut om man trenger det. Her er det ennå gjerne 10 grader eller mer om morgenen. Vi hadde hele tre dager med litt frost og så var det over. Og det på vei opp på fjellet i sør. Merkelig vinter i år. Men den kom brått i fjord, dog mye før, så blir vel spennende. Og alltid greit å ha produkter om man skulle trenge det.

    2. Jeg er mer nyskjerrig på om kremen inneholder MI da det ofte erstatter parabener og er mye værre enn parabener! Må også si at jeg aldri har vært borti en krem som har fått meg til å gråte av smerte, og jeg har ingen allergier, så noe må det være.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg