Komfortable barn leker best

//Annonse//

Spør du meg om jeg kan komme med et forbilde, så vil jeg antagelig svare deg: “Rebekka Widerøe er mitt forbilde”. For dere som kjenner til Rebekka forstår dere nok også hvorfor hun er et forbilde for meg. Jeg startet å følge Rebekka Widerøe med Gullkorn Design på Instagram for omtrent to år siden, jeg kunne til stadighet sitte å drømme meg bort i profilen fordi denne unge og lekre kvinnen fra Kristiansand sydde det ene plagget, finere enn det andre, etter hverandre.

Gjennom de sosiale medier har jeg fulgt utviklingen til Gullkorn Design fra Rebekka sydde alle bestillinger selv, etterhvert tok bestillingene helt av, og antall bestillinger Rebekka klarte å sy selv på en måned gikk unna på minutter da hun åpnet opp for nye bestillinger. I dag har hun sammen med gode kollegaer klart å utvide Gullkorn Design, og de selger nå klær til over 40 butikker i Norge i tillegg til å ha åpnet egen →nettbutikk

“Komfortable barn leker best”

– er visjonen og slagordet til Gullkorn Design. 
Dette lyser tydelig igjennom i alle plaggene fra kolleksjonen, barna vil ha full bevegelsesfrihet, og ingen ubehag. Som mamma selv, er dette noe av det viktigste blant valg av klær til mine barn. Det andre Gullkorn er dyktige på er fargesammensetninger og stoffvalg. Kvaliteten er god, og fargene ikke bare lekre, men de går også igjen i neste kolleksjon slik at det kan mikses og trikses. 

I dag er det jentene som er så heldige å få vise frem antrekk fra Gullkorn Design. 
De er iført klær fra Kongla serien i merinoull. Kolleksjonen har solgt så bra i høst at her er det førstemann til mølla på de siste plagg og størrelser. 

→Rabattkoden: Stine gir 30% rabatt på alle ull produkter fra Kongla← 
Kongla selebukse / Grå longsleeve / Kongla genser

Detaljer ♥


Heldress = “Must Have”  

Det er noe jeg aldri får nok av og har hatt behov for siden lenge før jentenes krabbestadie. Et mer praktisk plagg finnes faktisk ikke når høsten melder innmars. Jeg trer alltid jentene i heldress når vi skal ut i bilen til og fra barnehagen, jentene er alltid iført heldress når de sover dagluren sin i vogna, og når de er ute å leker har de alltid en heldress under utedressen. På den måten er det så lett å vite “hvordan å kle et barn”. Heldressen kan bare tres på utsiden av klærne de går med og siden den er hel vil ikke mage og rygg føles kald under lek. 

Til dere som har guttebarn så er det ingen grunn til å fortvile, plaggene over og denne nydelige heldressen under kommer i farger som passer begge kjønn. 


Kongla Heldress

Rabattkoden Stine (varer frem til 1. desember) og gir:

30 % rabatt på alle ullprodukter fra Kongla serien 
– 20 % rabatt på alle fleeceplagg fra bjørnungen – Heldress / Bukse / Genser

Husk at det er førstemann til mølla ettersom kolleksjonen begynner å bli utplukket! 

15 kommentarer

Siste innlegg