Halloween Gresskar

Halloween-helgen er her! Det er ikke stort vi kommer til å gjøre ut av halloween, pappa lurte på om han og samboeren kunne passe jentene denne helgen, så BT og jeg har første helgen alene sammen uten at vi har noen planer som vi trenger barnevakt for. En helt merkelig opplevelse egentlig, og vi har funnet ut at vi skal nyte tiden til å slappe av hjemme og dra litt rundt sammen. 

Men et gresskar måtte bli med hjem fra butikken denne uka. Selv om vi bor på gård og ikke har så alt for mange naboer, så er det noen barn som tar beina fatt og ringer på for litt halloween-godt. Siden jeg aldri har beskjært et gresskar før, var det på tide, for som mamma vet jeg at halloween kommer til å bli større og større ettersom jentene blir eldre. 

Tenk at det nå er to år siden dette halloweenbildet av jentene ble tatt  ♥

Jeg gjore et raskt søk på nett for å se hvordan et gresskar skal behandles, og det var egentlig veldig greit. 

Først kutter du et hull i toppen for å kunne fjerne innmaten. Kjøttet i gresskaret kan brukes til supper og kaker, det har en lignende smak som gulrøtter og kan brukes deretter. 
Jeg tegnet en mal rett på gresskaret for hvordan jeg ønsket å skjære det ut, og så var det bare å bruke en skarp liten kniv til å fjerne deler og forme tenner og øyne. 

I nattens timer lyser det opp som et lite gresskar-monster. 

Vart du skremt no? 

Følg Speiltvillingene på Facebook – 

13 kommentarer

Siste innlegg