Gå, løp, LEK!!

 // Reklame Eurosko// 

Er det flere enn meg som har blitt mer glad i høsten og vinteren etter å ha fått barn? Nå gjør det ikke så mye at det blir kaldere i luften. Høsten er helt fantastisk vakker og med småbarn er det lettere å bruke naturen når det ikke er 25 grader og stekende sol. Jentene elsker å være ute og selv om de har vært lenge ute i barnehagen spør de som regel alltid om å få være ute og leke når vi kommer hjem. 

Høsten betyr også at garderoben må byttes ut, og med små barn er det ikke mye fra sist år som passer. Jeg sydde to nye fleecedresser til jentene denne uken, da de forrige hadde blitt for små og fleecedress er noe jeg synes er utorlig praktisk. Og da jentene i dag også fikk nye sko, ble vi nødt til å lufte Tyra, nye sko og klær før middagen. 


// skoene finner du her // 

Jeg har allerede fortalt at fargekoder er viktige for oss og jentene, når det kommer til sko er det ikke alltid like enkelt å finne like sko i hver sin farge. Så denne gangen valgte jeg faktisk forskjellige sko, rett og slett fordi utedressene de har er like, og da er det helt nødvendig at sko, lue og votter har fargekodene som gjenkjenner hvem av jentene det er.  
Valget var veldig enkelt da jeg kom over de to modellene til Ponny fra Eurosko. Faktisk klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilket par jeg syntes var finest, så det ble helt naturlig at Olivia måtte få de lilla og Otilie de rosa. 

Pus ville også være med på lufteturen og stoppet opp for å smiske til seg litt kos fra “lillesøstrene” sine. 

Skoene er helt fantastiske, jeg hadde samme merke fra Eurosko i vinterskoene sist år, det var ikke en gang at jentene var våte eller kalde på føttene sine. I tillegg har skoene en veldig god passfasong, de er lette og ta på og av selv for små barnehender som “klarer sjøl” og de sitter som støpt på foten ute i lek. 

Begge disse modellene er sporty fritidssko med Sympatex, som er en tynn og vanntett membran som holder fuktigheten ute samtidig som de puster.   

 

Vil du se hele utvalget av jente- og guttesko fra Eurosko? Da trykker du her! 

33 kommentarer

Siste innlegg