Dronning med rund mage.

Siden jeg hadde besøk av ei hestevenninne denne helgen, fikk jeg også noen nye bilder av Dronninga og meg i trening. Kine (venninnen min fra Lillesand) lo godt av madammen. Jeg møtte Kine på folkehøgskolen, så hun har vært med på reisen til Queen, og sett henne på sitt verste. Nå fikk jeg klar beskjed om at Dronninga så ut til å ha blitt en gammel dame, der hun sto med sin nye runde mage og halvsov på stallgulvet. 

Dere husker kanskje at jeg fortalt om å sette føll på hesten min? Vel, jeg skulle ønske den store magen var et resultat av et lite foster, men beklagelig nok er det bare god mat og lite trening det siste året som følge av sykdomshistorien. 

Dronninga tok seg ikke under bedekking, så fremdeles er det bare Queen uten noen mageboer. I kveld får jeg svar på om det blir et siste forsøk, der veterinær inseminerer sæd i stedet for å la en hingst hoppe på henne. Det var nemlig det som ble problemet sist, hingsten ble for pågående etter Dronninga sin mening, så hun ville ikke slippe han ikke på. 

Beinet med den kroniske lymfangitten er bedre enn aldri før, så i sommer har vi hatt noen deilige treningsøkter sammen. Hun er tilbake på gamle stallen for en periode, og det er godt å kunne trene litt på bane som i “gamle dager”. Dere kan fremdeles se at det er hevelse i hennes høyre bakbein, og det kommer det nok for alltid til å være. Det positive er at hun ikke plages noe med det når det holder seg stabilt. Hun har lettere for å få en infeksjon i beinet igjen siden lymfedreneringen er redusert betraktelig, men så lenge en infeksjon ikke herjer, storkoser Dronninga seg med livet, og det er det viktigste. 

Følg oss på Facebook – 

 

13 kommentarer

Siste innlegg