Høstens Kolleksjon – FARGEVALG

Kjære veeene!! Tiden går så alt for fort, jeg lurer på om jeg snart blir nødt til å kutte nattessøvnen. Jeg som skulle lage fotoinnlegg i går og greier, men trur dere ikke det var noen planker og skruer som begynte å rope på meg da jeg kom ut med jentene. Så i stedet for blogg, ble det saging og skruing – bygging av søplekassestativ. Vel altså, det er langt igjen enda, men jeg har begynt 🙂 Så en dag kommer det nok et rykende hjemmelaget søplekassestativ på bloggen. 

Det ble ikke noe mindre travelt på kvelden da jeg satt med forbredelser til høstens kleskolleksjon. 

Og i dag reiste jeg avgårde til Lise/Virre Vapp, (trur dere ikke jeg måtte måke SNØ før jeg dro). Også jeg som akkurat har plantet til våren…

Dagen hos Lise har vært helt utrolig hyggelig. Vi skulle jobbe i 2-3 timer, men jobbet i 5 og en halv. Vi laget også en liten videosnutt, dette er noe Lise brenner for, men kanskje jeg skal bli flinkere til dette selv. 

Som vi sier i filmen over så vil vi ha med dere på å velge ut favorittfargene. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter til høsten slik at dere slipper å velge i mellom flere hundretalls stoffer.

Vi starter med jentemodellen  

Det første spørsmålet å stille er: 

– Ønsker dere den i ensfarget eller to-farget? 

Fargene er enda vakrere i virkeligheten, et kamera klarer ikke fange opp den nøyaktige nyansen som gjør hver og en farge spesiell. 


Ranger din topp 1 til 3 (jente) i kommentarfeltet der du skriver nr på dine favoritter. 
Og gjerne hvor høyt opp i størrelse denne buksedressen er ønsket i.

 


Så over til guttemodellen.
Vi besluttet vel egentlig at denne bør komme med lang arm, siden modellen kommer til høsten. Eller hva sier dere?  

 

Og så over til stoffvalget. Det er nok kanskje vanskelig å se for seg hvordan plaggene blir med noen små stoffprøver, men jeg håper allikevel dere klarer å se noen favoritter her også 🙂 

 Ranger din topp 1 til 3 (gutt) i kommentarfeltet, der du skriver bokstaven på dine favoritter 🙂 


Som vi også sa i filmen over så kommer vi til å sy protoer av favorittene slik at det ferdige resultatet blir å se i mai. 

Wee, dette er så gøy! Hele prosjektet med dere som eksperter og hjelpere 😀 

Sleng igjen en kommentar da ♥

 

124 kommentarer

Siste innlegg