Solskinnsdag

I flere betydninger. 

Queen sin tilstand har blitt mye raskere bedre denne gangen enn sist gang. Hevelsen har gått betraktelig ned og det gjør henne også mer mobil. Jeg startet med å gå henne en liten runde i går og i dag har hun både stått ute i luftegården og vært på lang gåtur. Bestevenninnen min Kaja, er hjemme på helgebesøk, så da ville hun bli med å gå tur. Siden Kaja ble med kunne jeg ta med jentene og Tyra. BT måtte uansett jobb, så da var det perfekt at vi kunne legge det opp slik. 

Se på det stemningsbildet da 😀 Mangler bare pusene så hadde jeg hatt alle jentene mine samlet på et bilde, men 4 av 6 er ikke dårlig det heller. 

Det skal sies at ikke hele turen var like idyllisk som dette bildet tilsier! Haha. Jentene var supertrøtte, jeg hadde egentlig lagt opp timeplanen etter sovetid for dem, men det er ikke slik at jeg kan bestemme alt her i verden. Jentene ville etter en stund ut av vogna og gå selv, og ble bare rasende av å være i vogna. Heldigvis fantes det litt avlendning og to minutter før vi var tilbake i stallen sloknet begge to ^^,

Jeg kjenner enda varmen i kinnene etter en dag ute, det er bare en helt fantasisk følelse. Og det er så godt at Queen er så mye bedre allerede. Det er nok alle de varme tankene deres sendt vår vei som har hjulpet 🙂 Nå skal jeg starte på middagen her, sen middag i dag for jeg har sanket husmorpoeng ved å lage snurreboller til en litt sen lunsj. 

Nyt siste rest av helgen ♥

11 kommentarer

Siste innlegg