GODT NYTT ÅR

For en fantastisk feiring inn i det nye året vi hadde i går. Vi var sammen med et gammelt vennepar og et nytt vennepar. Alle med barn på samme alder, så vi var 6 voksene og 4 barn født i 2013, februar, mars og april. Vi startet kvelden litt tidlig for barnas del, slik at de kunne leke og spise middag sammen før kvelden. Støynivået var akkurat der det skulle være på en slik dag med latter og hyling fra barna, Otilie og Olivia var riktignok litt unormal rolige på grunn av forkjølelsen, men de koste seg veldig allikevel. 

Etter barnas middag kikket vi ut av stuevinduet mens mannfolkene var ute og tente noen raketter for de miste. Det var veldig deilig å slippe å kle på og gå ut med halvsyke jenter, og mens rakettene skøyt i luften ropte barna “bang, bang”. 

Olivia koser på fanget til BT før legging.

Dan og Anette som vi var hos hadde virkelig jobbet for en perfekt kveld. Stine, Atle, BT og jeg hadde med reisesenger til barna våre. Så halv 8 la vi alle sammen for kvelden. Og da var det tid for å nyte voksentid og en fantastisk middag. Dan og Anette serverte oss den deiligste kalkunmiddagen og en hjemmelaget sjokolademousse som smeltet hver celle i kroppen av ren nytelse til dessert! 

Love is in the air! ♥

Da alle mager var sprekk-mette fant vi frem spill og champagne, fri for alkohol, og hadde spillkveld til alarmen gikk 23:50. 

Det nye året tok vi i mot med en himmel av raketter, gode klemmer og kjærlighetkyss ♥

Og ikke før 2 vendte vi snuten hjemover etter at jentene tapte over guttene i siste spillrunde. 

Jeg håper alle andre har hatt en fantastisk feiring. Og at alle barn har gått inn i det nye året uten fulle foreldre på denne festaften. 

GODT NYTT ÅR!!

5 kommentarer
  1. Åh, hørtes ut som en koselig kveld! Selv var Tia våken til klokkka 2, og hun var ikke veldig trøtt før hin la seg heller! Bare vent et år, så merker du det kanskje på tvillingene også! At det er mer stas å være våken, haha! 🙂

  2. godt nytt år. Her hadde vi også en strålende feiring i går. Alkoholfri champagne og massevis av god mat og godter. Både voksne og barn storkosa seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg