DIYJULETRE

DIY juletre ja! Ikke at jeg har laget juletreet. Haha. Men kan man ikke kalle det et DIY prosjekt når man er i skogen og finner et juletre selv. DO IT YOURSELF  😉 

På søndagen gikk jentene, BT og jeg ut for å finne årets juletre (helt lovlig, på vår tomt). Dette er en ny tradisjon for meg, jeg har vokst opp i byggefelt, så da har pappa reist ut å kjøpt et juletre. Vi lo hver gang han kom hjem med årets juletre. Han syntes nemlig alltid så synd på de trærne som så litt pjuske ut, og siden han antokk at ingen kom til å kjøpe de som var litt skjeve eller glisene, kjøpte han det selv og følte han hadde gjort en god gjerning. Men denne nye tradisjonen med å kunne gå ut på juletrejakt selv er fantstisk koselig. 

Jentene titter på pappa som sager ned treet. 

Ingenting er mer kos enn å bli bært på ryggen trur jeg. På veien hjem til huset sovnet begge jentene i bæremeisene.

Vi har alltid hatt som tradisjon og sette opp juletreet på lille julaften, og sammen med mamma, pappa og Line pyntet vi det til julemusikk. I år satte jeg opp treet i går, og egentig trur jeg at jeg fint kan endre på tradisjonen om å sette opp juletreet 23. desember. For det er ingenting som er mer koslig enn å komme inn i stuen på morgen mens det fremdeles er mørk og møte et skinnende tre som lyser mot deg. 

Når det er sagt, så er det kanskje noen der ute som kunne tenkt seg og laget noen julekuler til treet sitt i dag. En koselig DIY man kan sitte med foran TV i kveld. 


DIY JULEKULER

  1. Riv av en lit tørkepapir/dopapir og ha litt flytende lim på
  2. rull papiret i hendene til en ball
  3. ferdige kuler 
  4. lim på en taustump til å henge opp kulen med
  5. snurr papirroser (Se HER)
  6. og lim på 

Det er kun fantasien som setter en stopper for hva du kan pynte med. Bruk det du har og se hva du kan lage av det. Skjell, steiner, pastasløyfer osv! 

GOD JUL 

16 kommentarer

Siste innlegg