DIY julekalender #8 PERSONLIG TE

8. Desember

Finnes det noe som kan smake bedre enn en kopp med te eller kaffe om morgen? Eller hva smaker vel bedre enn en stor kopp te når man er frysen? Bare teen i seg selv varmer så godt, men jeg vet faktisk hvordan den kan varme enda mer, ikke som i å brenne seg, men som i å varme hjertet til en du er glad i! 

♥ PERSONLIG TE ♥

Denne ideen sendte en av mine bestevenninner, Renate, meg for en tid tilbake. En perfekt innflytningsgave til en annen bestevenninne, Kaja, som jeg laget min første personlige te til.

Det du trenger er:

  • en pakke med te
  • bokser- får kjøpt på hobbybutikker/ du kan også bruke pakken som teposene ligger i for å gjøre det billigere.  
  • Pynteark, lim
  • evt bånd/perler/bokstaver
  • bilder 

Her ser dere ett utvalg av bokser man kan bruke til å lage tepakker av. I dette innlegget har jeg brukt treboksen øverst til venstre. 

Pynt

Klipp ut arkene i størrelsen på boksen din og lim de på, jeg synes det bare er pent om litt av kantene på boksen stikker ut. Om du bruker boksen til teposene kan du male kantene først slik at du får en jevn undertone. 

Denne i tre brant jeg litt langs kantene for å skape en ekstra effekt. 

Så er det bare å pynte med det du ønsker. 

Finn frem personlige bilder og print de ut. Du trenger ikke photoprinter eller photopapir til dette. Siden teposene blir kastet når de er brukt er det ikke vits å legge for mye penger fotoene, bildet synes uansett, så det er tanken som teller. Jeg printet to av hvert bilde. Klipp de ut og bruk litt lim slik at du limer på bildet på hver side av papirbiten som opprinnelig er på teposene. Men to og to like bilder kunne jeg da få det samme bilde på hver side av tepose “håndtaket”

Legg alle teposene pent i boksen din 

Og så enkelt har du en superkoslig gave til dine venner eller familie ♥


Se alle DIY julekalender-innlegg HER

Om du finner inspirasjon i det jeg deler, post gjerne bilde på IG av din versjon og tag #skolissdiy slik at jeg kan se 🙂 
For oppdateringer på bloggen, lik bloggens facebookside.

30 kommentarer

Siste innlegg