DIY julekalender #4 PERSONLIG BLOMSTERVASE

4. Desember

Lag din personlige vase. 

Dette er så enkelt at det er morsomt! Jeg kjøpte to glassvaser på plantasjen til 30,- stykk. Disse ville jeg lage personlige vaser av. Om du ikke vil bruke penger på å kjøpe noe nytt som du skal endre på, kan du gå igjennom det du har i hjemmet. Jeg er sikker på at det finnes enten en bolle eller en gamel blomstervase som du ikke bruker mer. I stedet for å la det støve ned i ett skap, kan du ta det frem og gjøre en quick makeover. Plutselig har du en “ny” pyntegjenstand. 

Det du trenger er teip og spraylakk. 

Teip slik du ønsker å ha mønsteret. 

Ta med det du skal spraye ut på en papp-plate, plasser den på hodet og spray. (Spraylakken har jeg kjøpt på Montér, men du finner det på hobbybutikker og alle butikker som selger maling etc)

Bær med deg papp-platen inn igjen hvor lakken tørker fortere. La lakken tørke til den er helt tørr så du ikke får noen merker i den, dra av teipen og vasene er klare til bruk. 

Her er det også bare til å bruke fantasien, for det er ikke grenser for hva man kan spraylakkere. Brusbokser og melkekartonger kan blir utrolig tøffe vaser om de er sprayet 🙂 

Jeg har bemerket meg at alt som er hjemmelaget blir satt mye mer pris på om du gir det bort til noen, alle elsker å få noe som er personlig og det at vi vet at noen har brukt tid på å lage noe unikt til en, betyr mer enn å få noe som kommer ferdig rett fra butikken. Desember er ofte hektisk for mange, spesielt for studenter som har eksamer og lese til, da kan denne DIY ideen være perfekt. Det tar kort tid å lage, og det er billig. Det må jo ikke nødvendigvis være en blomstervase, du kan finne en billig bolle og lage en personlig skål til potetgull eller annen snack. 


Se alle DIY julekalender-innlegg HER

26 kommentarer

Siste innlegg