Julegrantenning

Eller julegrantenning og julegrantenning. I år hadde vist kommunen bestemt at vi ikke trengte det store grantreet som ALLTID har vært plassert ved samfunnshuset.. Men etterpåfesten for de små fikk vi. Og ferdigpyntet juletre var å finne innendørs, så i dag har vi gått rundt treet, synget julesanger og danset. Vi har spist nissegrøt og jentene møtte nissen for første gang, jammen var han ikke snill, for hjem hadde de med seg hver sin godispose. 

På lokalet møtte vi søsteren min med familen og mamma & Lars, samt en drøss med kjentfolk. Vi var blandt de første som kom og de siste som dro, ingen tvil om at jentene koste seg. 

Olivia og meg, godt kledd siden vi trudde vi skulle være ute å se på grantreet tennes. 

Fineste niese Sol og søster Line 

Lars med Otilie på fanget, og mamma med deilige nevøen min Anton ^^, 

Sol var raskt fremme hos nissen og var mer enn fornøyd med fangsten 🙂

Otilie også! Haha. Hun skjønte fort at dette måtte være noe spennende selv om hun aldri har sett en godispose 🙂

Et lite juleskuespill var der også, Otilie & Olivia var ikke sene med å springe fra mammaen sin for å sette seg sammen med de andre og se på. De danset til sangene og klappet når de stoppet av full begeistring. Side om side som alltid. Eller som jeg sa til mamma, “du ser vel hvem som ligner på meg?” Da Olivia ikke hadde ro i rompa til å sitte stille mer, hun måtte løpe noen runder rundt før hun satte seg ned igjen. ^^, 

Det å ha barn gir nesten like stor julestemning som man hadde selv som liten. Utrolig koselig, ingen tvil! 🙂 

Noen som gleder seg til i morgen? FØRSTE DESEMBER 😀 

9 kommentarer

Siste innlegg