Vixen blog awards

God morgen alle sammen 🙂 

I går tikket det inn en kommentar fra Tonje Helen hvor det sto: “Hei, ville bare legge inn en kommentar å fortelle at jeg har stemt på deg som årets livsstilblogg og årets interiørblogg på vixen blog awards 🙂 Håper alle de andre leserene dine stemmer på deg også” 

Jeg kan jo ikke si annet enn at jeg blir varm i hele hjerte av at noen tar seg tid til å stemme på bloggen min. Det ville vært veldig stort, ja faktisk en ære å kunne få en bloggtittel for all jobben lagt i bloggen 2014. 

Vixen Blog Awards 2014 åpnet 22. september og trenger din hjelp til å kåre de beste bloggene i 15 ulike kategorier. Du kan nominere så mange bloggere du vil i så mange kategorier du vil. Les om alle kategoriene HER

Det finnes ingen mammablogg kategori, så kanskje jeg kan passe inn i de nevnte kategoriene under i stedet:

Årets blogger er bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere ? med en aldri så liten dose one of a kind. Det legges vekt på hyppige blogginnlegg.

Årets interiørblogg har et hjerte for interiør og et øye for detalje, og full oversikt over moter, trender og tendenser på interiørfronten. Bloggen bobler over av inspirasjon, originalitet og kreativitet og skaper engasjement hos sine lesere.

NY KATEGORI! Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggen som lar leseren komme tett på livet. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte små og store øyeblikk. Hyppige blogginnlegg vektlegges.

Jeg setter stor pris på hver og en stemme, og det er med på å inspirere meg til å komme med nye innlegg fra interiørtips, til sying og personlige innlegg. 
Om du stemmer på meg må du gjerne komme tilbake hit og fortelle meg hvilken kategori du synes jeg passer inn i.  

 

 

 

53 kommentarer

Siste innlegg