Madammen

Når kvelden ringer inn – flytter jeg meg over til min egen verdens beste egentid. 

Nettopp til med datter nr 3, min mest trofaste venn, min psykolog og min treningsinstruktør. Kjære Dronninga mi. Høres det ikke rart ut for alle dere som ikke er hestejenter å høre meg si at hesten min faktisk er alt dette? Men så vet jeg at alle hestejenter der ute vet nøyaktig hva jeg mener. Kanksje blir det lettere å forstå for dere som har hund eller et annet dyr man er sterkt knyttet til.

Hver kveld når jentene er lagt, reiser jeg i stallen, det er tiden i døgnet jeg kan koble helt av. Fokusere kun på meg selv og hesten min. Jeg får en stor dose frisk luft, jeg får stillhet og jeg får trent, samtidig som jeg får glede av båndet hesten min og meg imellom. – Det kan vel ikke bli stort bedre?

Jeg har gått mange ganger rundt i mitt lille hode de siste to årene (fra jeg ble gravid) for å finne ut om jeg skulle selge hesten min grunnet tid og penger. Jeg har skrevet salgsannonse på finn, men da jeg skulle poste den klikket hele internett og siden ble det ikke gjenntatt.  
Jeg satt henne på för rett før fødselen, men fikk henne sendt tilbake fortere enn forventet fordi hun viste dem at hun skulle hjem igjen.

Jeg har tenkt en stund på at jeg har lyst til å fortelle hesten min sin histore igjennom mine øyne med dere, det faller jo veldig utenom bloggens essens – så derfor tenkte jeg å høre om dere ville lese den? Litt hest i hverdagen kan vel ikke skade?
Selv føler jeg at jeg sitter på en rørende historie om en hest som skulle bli avlivet, og kanskje er det greit å lese for dere som ikke er glad i hester også? 

Kjører en liten avstemning jeg, skriv “JA” eller “NEI” i kommentarfeltet ettersom du ønsker eller ikke ønsker å høre historen til Queens Diamond igjennom mine øyne. 

110 kommentarer

Siste innlegg