Alenetid

Hæ? Hva er det?

Jo, det er akkurat det jeg har hatt med min kjære Otilie i dag morges. Og i natt. Jeg trur nesten Otilie har litt ekstra behov for alenetid om dagen, og som tvilling er ikke det lett å få til. Så to netter på rad nå har hun våknet, jeg setter meg opp i sprinkelsengen når jentene våkner og hun har vært så utrolig kosete, det finnes virkelig ikke noe som er bedre. I dag våknet hun også nesten to timer før Olivia, så vi har hatt en veldig rolig og koselig morgen sammen. 

Alenetid er virkelig noe jeg skulle ønske det var mer av, i hvertfall nå om dagen som jentene har begynt å bli sjalu på hverandre om jeg setter meg ned med bare en av de. De trur jo ikke at jeg har plass til begge to på fanget, så da blir det litt knuffing og dytting om mamma. 

Forskjellen mellom alenetid og to barn samtidig er veldig stor. Jeg føler at alt går veldig fort, men rolig på samme tid. Det høres kanskje rart ut, men det er logisk. Å skifte på en er jo halvparten av jobben og tiden det tar å skifte på to, men det virker så mye roligere fordi jeg da kan fokusere på bare en uten at den som ikke blir skiftet på blir sutrete fordi jeg ikke kan bære henne samtidig. 
Når jeg skal forflytte oss i huset kan jeg bare ta den ene på hofte og rusle. Jeg er jo veldig vandt med å bære begge jentene samtidig, så det er ikke noe jeg tenker over at er vaskelig når jeg gjør det, men jeg legger veldig godt merke til hvor lettvindt det er å bære bare et barn av gangen når jeg gjør det. Da kan man jo faktisk gjøre det utroligste med den armen som er ledig selv om man bærer barnet, hehe – slike ting er uvandt for meg. Jeg har jo bare to armer, så holder jeg et barn med hver arm går det ikke ann å få gjort noe særlig mer.  
I tillegg så kommer jo fokuset til jentene mye mer på meg, de er jo utrolig glad i hverandre og leker veldig godt sammen – noe som er fantastisk fint, men det er klart det er kos å få litt ekstra oppmerksomhet om jeg kan få det ^^, 


Dere får ha en nydelig helg 🙂 Vi skal ut å nyte det fine været før regnet kommer igjen 🙂 

20 kommentarer

Siste innlegg