En hel dag uten bloggen!

Hva skjedde egentlig i går?! Jeg var ikke innom macen en eneste gang, nei da jeg er ikke lei av å blogge. Men jeg trur faktisk ikke jeg satt på rompa en gang i går, i hvertfall ikke for å hvile meg. Dagen vår startet halv 8, da ble jeg vekt av at jentene var våkne. Vi spiste frokosten som vanlig, forskjellen var at Olivia ikke var i humør i det hele tatt. Jeg fant ikke ut hva som egentlig plaget henne, det virket som om hun hadde stått opp med skikkelig feil bein. Det dårlige humøret fortsatte da vi var ferdig med frokosten. Eneste som fikk opp humøret var om jeg bærte henne og gikk rundt, da peket hun på alt hun så og sa “se, se” og smilte og var fornøyd. Heldigvis var Otilie i veldig godt humør så hun trengte ikke like mye av meg, men det var ikke veldig lett når jeg måtte få skiftet bleie og klær på Otilie, for da falt verden til grus for Olivia.

Jeg trengte rett og slett et sett til med armer, men siden det ikke er så lett å skaffe seg på et blunk, brukte jeg heller bilen til å hjelpe meg. Så jeg satt begge jentene i bilen og kjørte til et lite kjøpesenter i nærheten. Og heldigvis var det ikke en sur mine fra jentene var satt i bilen til de la seg på kvelden igjen.

Vi ble på kjøpesenteret i en og en halv time, kjøpte nesten ikke noe, mest mat egentlig, men jeg har ei god venninne som eier en nydelig barneklær-butikk som heter Helt Perfekt, så da blir det alltid litt skravling. 

Da vi kom hjem igjen var det sovetid for jentene. Og mens de tok en lur i vognen, fikk jeg freshet meg litt opp til fotografering. 

Kl 14 var jentene og jeg hos vår fotografvenn Kamilla Weiglin. Jeg må si jeg gleder meg utrolig mye til å se bildene, for jentene hadde det så gøy i går. De smilte, lo og tullet og da veit jeg at det ble mange fine bilder. Vi tok også noen bilder av meg alene og meg med jentene, så det blir spennende å se hvordan bildene er.

Da jeg var hjemme igjen, kl 16, var BT også akkurat kommet opp i gårsdaplassen. Jeg fikk ryddet raskt over kjøkkenet og gått med søpla, mens BT lekte med jentene, og så reiste jeg på butikken etter en enkel middag.

Da vi var ferdig å spise hadde klokken rukket å blir 18. Vi tok med jentene ut og fortsatte på noen uteprosjekter, mens jentene lekte.  Kl 19 gikk jeg inn, ga jentene kveldsmat og la to trøtte prinsesser som sovnet uten et pipp. Jeg fortsatte å jobbe til klokken var 20. Da reiste jeg til stallen for å trene hesten min. Jeg hadde en så god økt på hesteryggen at jeg er støl i kroppen i dag. 21:45 var jeg hjemme igjen. Og med fotball på TV rømte jeg hustet. Ikke så veldig langt, bare rett utenfor døren egentlig. Haha. Jeg holder på å lage hus til varmepumpa. Varmepumper er jo så ufattelig stygge, og vi hadde egentlig bare et sted vi kunne plassere varmepumpen for at den skulle ha best effekt inne, men det er ikke vedig pent å ha utsiden av varmepumpen midt på husets fremside!

Her stråler solen slik den har strålet i lange tiden nå, så da runder jeg av innlegget mitt nå, og tar med jentene ut. Huset til varmepumpen er ikke helt ferdig så det er målet for i dag! 🙂

Ha en fin dag, så titter jeg innom senere i dag og viser resultatet av varmepumpehuset mitt 🙂 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg