ByMiLLa Vognposer

En liten minihelg! 

Jentene er lagt for natten, pappaen er på møte så mammaen har faktisk tid til å sette seg ned med en kaffekopp for å skrive det tredje innlegget på bloggen i dag! Halleluja – så deilig. Denne dagen har vært helt perfekt! Jentene koset seg som tre prinsesser frem til dagluren med lek, sang og dans. Og så flinke som de var i dag, Olivia sov 2 timer, Otilie 2,5 timer og Sophia litt over 3 timer. Så i dag fikk jeg gjort så mye i dagluren. Jeg fikk ryddet og vasket slik jeg alltid gjør når jentene er lagt, så fikk jeg malt det jeg skulle male (viser dere når det er helt ferdig) og jeg hadde tid til å jobbe meg ferdig på dataen med diverse mailer og fakturaer som skulle sendes. Pjuuu, så godt å få gjort så mye mens de tre drømte ute i vognene sine. 

Da alle våknet opp fikk vi et veldig hyggelig besøk av den ene oldemoren til jentene, så tiden bare fløy avgårde. Og jeg skal si dere at alle tre snuppelurene synes oldemor Solveig var tipp topp og få besøk av for hun hadde meg seg jordbær, og nydelige gule roser til meg ^^, 

Plutselig var det middagstid før Sophia ble hentet og BT og jeg fikk spist en deilig middag før han måtte på møte og det var tid for kveldsstellet på jentene. Det har knapt vært en eneste sutrete mine i dette hus i dag, og da er det nesten som jeg renner over av energi når kvelden kommer. Da jeg la jentene i seng smilte de til meg og lagde sin koselyd “mmmm” før jeg gikk ut av rommet og siden har det ikke vært en lyd. 

.                                                                                                              .

Sponset produkter

Så over til overskriften. Jeg er nødt til å vise dere de nydelige kose/vognposene jeg har fått tilsendt av ByMiLLa. Disse vognposene er håndsydd av Kamilla Sosna, hun er mamma til to og syntes utvalget av vognposer til nyfødte og større var for dårlig, spesielt til vår, sommer og høst halvåret. Derfor begynte hun like godt å sy selv. *Jeg klapper i hendene* Hun driver ikke stort slik som for eksempel RisaRosa gjør, og derfor synes jeg det er ekstra gøy å kunne vise frem hennes talent, for som jeg har sagt tidligere – det finnes så mange flotte og kreative personer i denne verden, men det er ikke alltid like enkelt å klare å stikke frem nesen.

Vogn/koseposene er sydd av nydelig kabelstrikkede stoff, og foret med deilig myk fleece som gjør den lun og god å ligge oppi. Disse to posene jeg viser frem er til nyfødt og jeg er så glad for at jeg har to personer jeg er veldig glad i som venter barn nå slik at jeg kan gi de en så fin gave. Hun lager også vognposer som passer til de litt større barna og i sportsdelen på vognen så ta dere gjerne en titt på hennes facebookside HER. Der finner dere flere bilder og mailadressen til Kamilla om dere ønsker å bestille en slik nydelig pose som passer perfekt til vår, sommer og høst. Eller i krybben inne kanskje 🙂 Lik gjerne siden hennes så får dere enkelt med dere nyheter og oppdateringer. 

Følg også gjerne ByMiLLa på Instagram: MADEBYMILLA

¨

Jeg ønsker dere alle en deilig ekstra søndag i morgen, her skal vi til å vaske ned husetes utside før vi tar fatt på noen STORE uteprosjekter! Phuuu.. 😀 

11 kommentarer

Siste innlegg