SOL & VANNMELON = LIVET

Hei du nydelige sol! 

Jeg vil bare takke deg for at du gjør dagen perfekt! HURRA <3

Og til slutt våknet også Sophia, og da måtte jeg ta bilde av alle de søte tottene ^^,

Håper dere har en like fantastisk dag som oss 🙂 

41 kommentarer
  1. herregud kor utrulig nydelig jenten dine e!! og du ser fantastisk ut, må dokker kose dokker masse i sola idag 🙂 klem

  2. Ser virkelig ikke ut som du har gått gravid med tvillinger! UTROLIG fin kropp du har,og utrolig søte jenter,smelter helt !

  3. Hei! Jeg har lest bloggen din i noen måneder, i tillegg til at jeg følger instagrammen din! Jeg må bare si at du er en ordentlig original dame som virker skikkelig hyggelig! Jeg beundrer din stå-på-vilje og jeg håper virkelig jeg blir som deg når jeg blir mamma. Du virker så avslappet og har kontroll på alt ! Fortsett med det du gjør, for du er virkelig flink! Ha en fin dag videre ute i sola♡

  4. Så flotte bilder! Dere ser fantastisk ut, alle tre!:) Kunne du gjort meg en stor tjeneste? Spurt om hvor de stolene er kjøpt, for jeg er på utkikk etter noe sånt til våre gutter!:) Ha en fin fortsatt fin dag i sola!

  5. Hei 🙂
   Nå har jeg gått igjennom hele bloggen din. Skulle egentlig bare innom for å se, men ble helt oppslukt i hvor fin og inspirerende bloggen din er! Tvillingmor og såå utrolig kreativ, står mye respekt av det. Ville bare levne igjen en liten positiv kommentar til deg. Du virker som en utrolig positiv og flott person og det stråler gjennom bloggen din! Stå på videre 🙂

  6. Så koselig dere har det! 🙂 Nå synes jeg at Otilie og Olivia har blitt store! Jeg ser klart forskjell nå og bare for en liten tid tilbake. Herlige jentene dine! 🙂
   Vannmelon er supergodt! 😀 Det spiser jeg og Olivia mye av også 🙂
   Åh, veldig søte totter forresten <3

  7. Åhh nammin! Så utrolig nydelige!!! Og damn,,, for en kropp du har! :O Tvillingmamma og den kroppen! Bloggen din er så inspirerende, helt klart en av mine favoritt blogger! Synes du er skikkelig kreativ, man får liksom lyst til å begynne å fikse ting osv etter å ha lest bloggen din! Du er super.

  8. Herlighet, så deilig det så ut:D og så nydelig både du og jentene dine er!! Heldig som bor så landlig til, har jeg også lyst til når jeg kommer hjem fra medisinstudiet i Ungarn, haha:)

  9. Vibeke: jeg har hørt, og svigermor sier de er fra nordsjø kamping så det var kanskje ikke svaret du ønsket. Men en på IG sier de finnes på europris så prøv der kanskje 🙂

  10. Du er amazing ut! Wow! Er superimponert av hele deg, stå på! Samtidig må jeg si at jeg ikke helt liker at du “selger kroppen din” som mange andre bloggere. Ser ikke helt hva nakenhet og det å skrive mammablogg har til felles, for meg er det motstridende. Men du gjør selvfølgelig akkurat som du har lyst til, tenkte bare å høre om du har tenkt aktivt over det eller om de positive tilbakemeldingene på kroppen din gjør at du stadig viser mer?

  11. Tina: jeg tipper at sommeren gjør at jeg dukker opp til stadigheten med mindre klær på inne på bloggen. Det er jo ganske naturlig når jeg deler livet mitt her inne hver dag, og når det er sol så sitter jeg ikke inne med genser på ^^, så håper ikke du trur det er for å “selge” kroppen som du kaller det.

  12. Etter å ha lest denne bloggen siden jentene var ca 4(?) mnd kanskje, litt usikker. Så må jeg si at det er akkurat det med å selge-kroppen-sin bilder som jeg forbinder med Stine og hennes blogg! Det er det første jeg kommer på at kommentar i mitt eget hode når jeg hører tvillingmamma.blogg. Uten tvil:)
   Eller ikke. Haha. Måtte bare:) kos deg masse med jentene dine+ekstra jenta “di”. Hun er også utrolig søt forresten! Hadde jeg vært 171 over bakken, og vært komfortabel med min egen kropp, så hadde jeg gjort akkurat som deg, Stine. Du stod jo ikke akkurat og poserte skikkelig med 14 bilder i forskjellige vinkler;)

  13. Iselin: haha! Du må jo ikke begynne en kommentar slik, jeg blir jo helt stressa! :-p jentene var 6 mnd da jeg startet å skrive bloggen 🙂 ha en fin dag

  14. Haha, ikke sant! Noen må legge seg opp i alt noen bloggere deler, men håper det preller av, for jeg elsker å lese bloggen din:) At noen mamma’r legger ut tusenvis av bilder av seg selv i minimalt med tøy, det får gå på deres regning, men det syns jeg ikke du gjør, og om det så er, så er det stilfulle bilder. Ikke pupper presset opp i kameraet osv;)
   Aha, syns de er så like når de er små, ser ikke forskjell på et par mnd jeg, og kunne ikke huske hvor gamle de var:)

  15. Du har de mest perfekte ungene jeg noen gang har sett! Er det mulig tenker jeg hver gang du legger ut bilder av dem, de er så syyykt søte, blir helt lost!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg