Sukkersøtt eller partyklar

ANNONSELENKER

Når våren sniker seg inn på meg er det som om hele kroppen min begynner å skjelve av lykke. Jeg tar meg i å danse rundt i huset til en hver tid. Vår og sommer betyr lykketid! Lange lyse kvelder, mindre klær, venner, vin, reker og så mye mye mer. 

Jeg bare elsker det så sterkt! 

Nå er morelltrærne våre i full bloms, så vakkert, og jeg fikk så lyst til å ta litt bilder ut i dag i det herlige været for å vise frem mine to nye vesker som jeg bare ELSKER! 
-It’s all about the details- Detaljene man putter inn i et antrekk utgjør store forskjeller på helhetsinntrykket. Det gjør at man kan bruke de samme antrekkene flere ganger uten å bli lei, rett og slett fordi antrekket alikevell blir så forandret om man veksler med farger på detaljene.  

Denne Rosa nydeligheten finner dere HER // Det rosa skjerfet er også fra BuyHelse og det finner dere HER

Disse veskene er de perfekte “partyveskene” eller “ut å spise middag-veskene”. De har en perfekt størrelse for å ha med det nødvendige, mobil, lommebok og en lipgloss 😉 I tillegg synes jeg de er såå fine. Jeg fikk brukt den sorte da jeg var med noen venner ut på byen sist lørdag og jeg fikk så mange komplimenter for den. Når man skal ut å danse er det akkurat en slik veske man må ha, en som er så liten at man kan danse med den i tillegg til at den måå ha skulderreim slik man slipper å holde på vesken. Det følger med både kort og lang avtagbar reim. 

En sort veske MÅ jeg bare ha! Passer jo alltid til ALT! Hihi, denne finner dere HER

Disse herlighetene er fra BuyHelse.no, og de kommer i de lekreste farger, pastell er virkelig på moten så ta dere en titt på utvalget HER
Og følg gjerne BuyHelse på facebook HER for å få med oppdateringer og nyheter. 🙂

 

13 kommentarer

Siste innlegg