Nytt til barnerom


 

I dag har jentene og jeg vært på skikkelig shoppingrunde. Vi fikk bruk for litt av pengene jentene fikk til jul slik at de snart kan få seg et rom som er deres prinsesserom. Jeg har noen spennende ideer nå som jeg ikke tørr å fortelle om helt enda tilfelle jeg ikke får det til ^^, Hihi. Før jeg kan begynne for fullt må vi også slipe ned hele gulvet og lakke det på nytt da det er så lenge siden det ble gjort at man får flis av å gå der. BT kjøpte slipemaskin i dag så nå kan jeg nesten ikke vente med å gjøre det ferdig. 

I mitt forrige innlegg la jeg ut noen bilder til barnerom inspirasjon – HER

Dette er hva jeg handlet til jenterommet i dag 😀 

Dette herlige barnespisebordet med de fantastisk lekre stolene i min favoritt farge kjøpte jeg på Bohus. Fargen på stolene gjorde at jeg umulig kunne la de være igjenn i butikken. Jeg husker selv hvor moro jeg syntes det var å leke teselskap eller sitte å tegne på mitt eget bord da jeg var liten. Måtte ha to stoler ekstra også så de kan ha med seg en venn hver ^^, 

 

Disse utrolig koselige boksene kjøpe jeg hos søstrene grene. De koster virkelig slikk og ingenting. 60,- betalte jeg for tre slike bokser. 

 

DREAM kommer også til å passe så godt inn på prinsesserommet med den nydelige dempede rosa fargen. Denne esken med bokstaver fant jeg hos Feel

 

The double O’s ble beriket med nye bamser også da jeg kom over disse søte haiene på kremerhuset til 60,- Det var nemlig 70 % salg på dem 😀 Hurraaaa for salg!

 

Så over til dette bilde. Det er her min lille hemmlighet ligger. Har dere sett vakrere stoff??? Holy, kom over disse stoffene på panudo, det var nesten som jeg ble forelsket da jeg så de og hjem tok jeg med meg hele 6 m. Haha.. 

Håper dere er litt spente på hva jeg skal prøve å trylle frem av dette?

 

Og til slutt en ny lampe. Jeg har forstått at lysekroner er tingen om dagen og hva passer vel ikke bedre enn en lysekrone på et prinsesserom <3 Lampen er også kjøpt på Bohus. 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg